İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ölen Ermeni Askeri Sayısı 71’e Yükseldi

Karabağ’da saldırıya geçen Ermeni birliklerinin tamamı püskürtüldü. 7 Ermeni mevzisi imha edildi, 71 Ermeni askeri öldürüldü. Azerbaycan Ermenistan savaşı, Ermenistan Azerbaycan çatışması, Karabağ’da son durum, 

Karabağ’da saldırıya geçen Ermeni birliklerinin tamamı püskürtüldü. 7 Ermeni mevzisi imha edildi, 71 Ermeni askeri öldürüldü.
Azerbaycan Dağlık Karabağ’da son 5 gündür süren çatışmalar kısmen sona erdi. Dün ve bugün Terter yakınlarında taciz atışı yapan Ermeni birliklerinin verdiği kayıp ağır oldu.
Ağdam ve Terter çatışmalarında toplam 71 Ermeni askerinin öldürüldüğü açıklandı.
Azerbaycan ordusunun yaşayan milli kahramanlarından Ruşen Ekberev dün meydana gelen çatışmalarda şehit düşen  İsa Almazov’un cenaze töreninde yaptığı açıklamada ‘Çatışmalar sırasında Ermeni birliklerine ait 6 – 7 mevzi tamamen imha edildi. Cephe hattından gelen bilgilere göre 71 Ermeni askeri öldürüldü. Bu bilgiyi zaten Ermeni tarafı da teyid ediyor” dedi.
Şehit babasına kahramanlık madalyasını kendi elleriyle takan General Ruşen Ekberev Karabah acılı ailenin fertleri ve şehit askerin arkadaşlarıyla bir süre görüştü.
ERMENİ ASKERİ SİLAHLARINI BIRAKIP KAÇTI
Bu arada Azerbaycan basınında bugün yer alan haberlere göre Karabağ yakınlarında Seysulan bölgesindeki çatışmalarda 40 kadar Ermeni askerinin silah ve techizatlarını bırakarak kaçtığı bilgisi yer aldı. Terter’e bağlı Seysulan’daki çatışmaların dün öğle saatlerine kadar sürdüğü duyuruldu


http://www.turkishny.com/headline-news/2-headline-news/158039-olen-ermeni-askeri-sayisi-71e-yukseldi

Yorumlar kapatıldı.