İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Serj Sarkisyan Bizi hedef gösteren hasma ” Dikkatli Ol” diyoruz

Ermenistan cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan V. Sarkisyan Askeri Enstitüsünün kuruluş yıldönümü ve askeri eğitim kurmları mezunu teğmenlere subaylık rütbe ve diplomalarının teslim törenine katıldı ve mezunlara hitap etti…. ″Keskin nişancı silahıyla bizi hedef güden, bize arkadan haince tecavüzler gerçekleştirmeyi arzu eden ve bize karşı geniş ölçekli işlemler planlayan hasma «Dikkatli olun! Bu Ermeni Dünyasıdır, burada sonunuzu bulacaksınız» diyoruz. Ve ben sizlere müteşekkirim, subay uzmanlığını seçerek, bilinçli ve koşulsuz bir özveriyle bu direktiflerin takipçilerine ve bunu işiyle gerçekleştirenlere dönüştünüz. 

***
Vazgen Sarkisyan Askeri Enstitüsü bizim için gerçekten tarihi önemi olan bir eğitim kompleksidir. Ermenistan cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan V. Sarkisyan Askeri Enstitüsünün kuruluş yıldönümü ve askeri eğitim kurmları mezunu teğmenlere subaylık rütbe ve diplomalarının teslim törenine katıldı ve mezunlara hitap etti.
Sarkisyan konuşmasında, Karabağ Savaşı sonrasındaki güç koşullar ve askeri eğitim kurumunun katettiği aşamlardan bahs etti. Sarkisyan, 20 yaşındaki genç Ermenistan Ordusunun eğitim belkemiğini oluşturanVazgen Sarkisyan Askeri Enstitüsü ve Mareşal Armenak Khanperyats Askeri Havacılık Enstitüsüyle beraber Ermeni Ordusu saflarına kabiliyetli, ehil ve en önemlisi yurt ortamında haddeden geçmiş askerler yetiştirdiğini belirtti.
Sarkisyan, bu yıl Mareşal Armenak Khanperyats Askeri Havacılık Enstitüsünden 3 profesyonel bayan subayın mezun olduğuna dikkat çekerek, yurt savunmasında Ermeni kadınının giderek artan rolüne dikkat çekti.
Tüm askeri eğtim kurumu mezunlarını kutlayan cumhurbaşkanı, profesyonel subaylık uzmanlığını taşıyan şahsiyetler olarak askerelere, kendi örnekleriyle liderlik etmeleri ve «Onur», «Borç» ve «Yurt» ebedi değerlerleriyle donanmaları hatırlatmasında bulundu.
Sarkisyan konuşmasında şunları belirtti:
″Keskin nişancı silahıyla bizi hedef güden, bize arkadan haince tecavüzler gerçekleştirmeyi arzu eden ve bize karşı geniş ölçekli işlemler planlayan hasma «Dikkatli olun! Bu Ermeni Dünyasıdır, burada sonunuzu bulacaksınız» diyoruz. Ve ben sizlere müteşekkirim, subay uzmanlığını seçerek, bilinçli ve koşulsuz bir özveriyle bu direktiflerin takipçilerine ve bunu işiyle gerçekleştirenlere dönüştünüz. Ancak ben size çocuklar, kendi hayatını feda etmek suretiyle değil aksine dünyamızın huzurunu bozan haramileri etkisizleştirme aracılığıyla kahramanlaşmak için heşeyi yapmanızı emrediyorum, rica ediyorum. Siz yurda çok gereklisiniz
Medeniyet ve barbarlık, ışık ve karanlığın mücadele eksenindeki şanlı Silahlı Kuvvetlerimiz safında yolunuzun açık olmasını diliyorum. İyi hizmetler diliyorum. Allâh hepimizi başarılı kılsın″.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

http://news.am/tur/news/221078.html

Yorumlar kapatıldı.