İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Niçin ‘Hepimiz Ermeniyiz’ diye yürümüşlerdi

Hrant Dink için yapılan cenaze töreni de uygulanan tertibin bir parçasıydı. Aydınlık’ta 4 Şubat 2007 günü yazdığımız başyazı o konuya ayrılmıştı. Bugün daha anlamlı oldu. Bu kez CIA düdüğü yerine, ellerine Derin Devlet’in “Hepimiz Ermeniyiz” pankartları tutuşturulmuş. Burada kastedilen Ermeni, milletimizin Ermenileri değil. Ne demeli bunlara “Neoermeniler” mi demeli, yoksa “Antitürkler” ya da “Mavitürkler” mi? Türkiye’ye kurşun sıkılıyor. Türkiye’ye kurşun sıktıranlar, kurşunun faturasını da Türkiye’ye ödetiyorlar. Meğerse Türkiye, kendi kendisine kurşun sıkmış! SüperNATO’nun çakalları, boğazlarını yırtarcasına bağırıyorlar: “Katil devlet!”. Ve o çakalların köşeleri tutmuş ağbileri, “Derin Devlet” edebiyatı döktürüyorlar. (Gel de gülme bu Maocu mu, ulusalcı mı ne olduğu belli olmayan bu tipe. HYETERT)

Evet “Katil devlet” var. İşte o çakallar, 1970’lerden beri o ABD devletinin tetikçiliğini yapmıyorlar mı? “Derin Devlet” de var elbette, o kiralık kalemler onyıllardan beri SüperNATO denen o “Derin Devlet”in örtülü ödeneğinden beslenmiyorlar mı?
DERİN DEVLET KORTEJİ
Hrant Dink’in cenazesini işte onların “Derin Devlet”i kaldırmıştır. En önde ABD Büyükelçisi yürüyor! Mafya babaları, nasıl öldürttüğü kurbanın cenazesine kara gözlüklerle katılır, aynen öyle. Büyükelçinin hemen arkasında Büyük Ortadoğu Projesi ricali, yani Tayyip Erdoğan’ın adamları var! Bir adım arkalarında “Federasyon Raporu”nu taze açıklayan bay ve bayanlarıyla TÜSİAD erkanı ve manken siyasetçileri… TÜSİAD’ın hemen sağbaşında Fethullah’ın Cinci Hoca güruhu ve serbest piyasanın kiralık kalembazlar takımı… TÜSİAD’ın diğer kolunda ise, “federasyon”un diğer ayakçıları, PKK temsilcileri boy gösteriyorlar… Sonrakiler malum, SüperNATO’nun kirli işler tayfası, uyuşturucu mafyasının bayileri ve tetikçileri, vatanından milletinden ipini koparmış dönekler, sahte solcular, anarşistler vb.
SERSEMLETİLENLER
Bazı aklıevvel, saf kardeşlerim de, bu cenazede niçin Türk bayrağı yoktu diye yakınıyorlar. O safyüreklerden cenazeye katılanlar da var. En arkadaki kalabalığı onlar oluşturuyorlar. Önlerinde yürüyenlere göz atsalar, neyin arkasından yürüdüklerini görecekler, ama gözlerine perde çekilmiş. Önlerinde yürüyen SüperNATO perdecilerinin marifeti!
Cenaze kortejini şöyle özetlemek de mümkün: En önde Süpernato’nun “Derin Devlet” erkanı, ikinci blok “Derin Devlet”in ibrikçi, peşkirci, hokkacı, divitçi ve tetikçibaşıları ve en arkada “Derin Devlet”in sersemlettiği insancıklarımız.
CIA DÜDÜKLERİ
Bu insancıklarımızın ellerinde bir tek CIA düdükleri eksik. Cenazede düdük çalmak yakışık almazdı. Ama düdüklerin siparişi verilmiş bile, hazırlık böyle.
Bu kez CIA düdüğü yerine, ellerine “Hepimiz Ermeniyiz” pankartları tutuşturulmuş. “Derin Devlet”in bugünkü temel sloganı: “Hepimiz Ermeniyiz!” Burada kastedilen Ermeni, bizim Ermenilerimiz değil, milletimizin Ermenileri değil. Ne demeli bunlara, “Neoermeni” mi demeli, yoksa “Antitürkler” ya da ABD ve AB bayrağına boyanmış “Mavitürkler” mi? Aydınlık onlara en hakiki seslenişte bulundu geçen hafta: “Hepiniz Amerikancısınız.” Böylece Ermeni yurttaşlarımız da, iftiradan kurtulmuş oldular.
CIVIK PENTAGON HÜMANİZMASI
Arkada yürüyen “Turuncu Devrim” maydanozlarının üzerlerinden cıvık Pentagon hümanizması akıyordu. “Hepimiz Ermeniyiz” pankartı altında yürüyemediği için hayıflanan güdümlü halk hayranlarının bile gönlü onlarda kaldı. Oysa onlara yapılacak tek iyilik, omuzlarından tutup şöyle iyice sarsmaktı. O zaman belki beyinlerindeki taşlar yerine oturur; unuttukları her şey yeniden hatırlarına gelirdi.
“Derin Devlet” cenazesi işte böyle kaldırıldı. Bu cepheden bakarsanız, Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı bir düşmanlık yürüyüşü, o cepheden bakarsanız “Turuncu Devrim” provası. Rusya, Yugoslavya ve Irak bu tertiplerle bölündü.
70 MİLYONUN NEFRETİ VE YERİNDEN DOĞRULMASI
Hürriyet gazetesi, kesin bilgidir, anketi değiştirerek verdi okuyucusuna. Milletin ezici çoğunluğu ABD piştarlığındaki o “Hepimiz Ermeniyiz” yılışıklığını öfkeyle izledi. Milletin vakar ve gururuyla oynamaya kalkanlar, aslında milleti uyandırıyor ve ayağa kaldırıyorlar.
DERİN DEVLETİN EN DİBİNDE TAYYİP ERDOĞAN VAR
Eşbaşkan Tayyip Erdoğan, 30 Ocak 2007 günlü gazetelerde yazıldığı üzere, “Derin Devletin dibine inmek”ten sözetti. Amaç, astüst ilişkileriyle bağlandığı SüperNATO’yu perdelemek ve milli devleti yıpratmaktır. “Derin Devlet” ABD’nin Türk Devleti içine yerleştirdiği SüperNATO’dur ve o “Derin Devlet”in en derin karanlığında Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanlığı bulunmaktadır. Bütün tertiplerin altından çıkan Fethullahçı ekip, Eşbaşkanlığa bağlıdır.
DERİN DEVLETİN MİLLİ DEVLETLE SAVAŞI
Her siyasal cinayetten sonra “Katil devlet” sloganı atılır; kumandalı işaret parmakları Türkiye’ye doğru uzanır. Mesele, Türklerin milli devletinin kendini savunma iradesini çökertmektir.
Oysa Türkiye’de siyasal cinayet işleme tekeli, ABD “Derin Devlet”ine bağlı olan SüperNATO’ya aittir. Uğur Mumcuları, Muammer Aksoyları, Eşref Bitlisleri katleden o karanlık merkez, en son Hrant Dink’i de öldürtmüştür.
SüperNATO’nun “Derin Devlet”i milli devlete karşı savaşmaktadır. Milli devlet, büyük ölçüde yıkıma uğramıştır ve iradesiz bırakılmıştır. İşçi Partisi, öncü kadroları ve Milli Hükümet Programı’yla o iradeyi yaratma mücadelesi vermektedir.
ABD’NİN DERİN DEVLETİNİN KÖKÜ KAZINACAK
Türkiye, önümüzdeki döneme bu acz ve zavallılıkla giremez. Türk devletinin içine son elli yıl içinde yuvalanan ABD “Derin Devlet”inin kökünü kazımak, Türkiye’nin geleceği için bir hayat memat meselesi olmuştur.
HALKÇI DEVLET GÜÇLÜ DEVLET
Yaşanan Kriz, Atlantik sisteminin krizidir; “Derin Devlet”in krizidir. Bu kriz, milleti ayağa kaldırmamızla ve milli devleti yeniden örgütlememizle sonuçlanacaktır. Krize cevap verebilecek, krizi yönetecek tek parti, İşçi Partisi’dir. O nedenle iktidarı kaçınılmazdır.
Devlet, büyük tefecilerin, hortumcunun, dolar ve borsa vurguncusunun olmayacaktır: Devlet halkındır.
Aciz devletin sonuna gelinmiştir; halkın güçlü devleti gelmektedir.
Doğu Perinçek
Aydınlık / ROTA
http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/nicin-hepimiz-ermeniyiz-diye-yurumuslerdi-h33096.html

Yorumlar kapatıldı.