İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Asimder’in istanbul’da iftar yemeği

ASİMDER İstanbul İl Temsilcisi Gündüz Kişi de, Ermeni lobisinin desteklediği tüm dernek ve teşkilatların İstanbul’da yAuvalandığını, onun için ASİMDER olarak kendilerinin İstanbul’u çok önemsediklerini ifade etti. (Bu ırkçı tipler artık bir karar versin Malatya’da mı İstanbul’da mı yuvalanmış destekleyen teşkilat. HYETERT)

 Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER), İstanbul Halkalı’daki Zeynebiye’de halka açık iftar yemeği verdi. Yemeğe dernek yöneticilerinin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı. Toplu iftar yemeğinde İsrail’in Gazze’ye uyguladığı kanlı siyaset kınanırken tüm İslam alemine birlik ve beraberlik mesajları verildi. ASİMDER Marmara Bölgesi Başkanı Ali Gülbey, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl de geleneksel toplu iftar organizasyonunu yaşama geçirdiklerini belirterek ASİMDER’in mazlumların yanında olduğunu belirtti. Gülbey, 1915 de Osmanlı, 1992 Karabağ, Hocalı ve 2014 yılında Filistin, Doğu Türkistan ve Türkmen çocuklarının katledildiği bu dünyada ‘Artık bebekler ölmesin’ dediklerini belirterek ‘Ermeni lobisinin güya 2015 yılı soykırımının 100. senesi çalışmalarına karşı genel merkezimizin İstanbul için başlatmış olduğu büyük randevu projesinin ilk adımını atmış bulunuyoruz. ‘2015 yılı için sen de ASİMDER’li ol’ sloganıyla yola çıkarak İstanbul merkezli tüm ülke genelinde kampanya başlattık, tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu kampanyamıza takviye olmaya davet ediyoruz’ dedi. ASİMDER Marmara Bölge Başkan Yardımcısı Serkan Yarımay da tüm İslam aleminin Ramazan ayında biraz henüz candan yürekten ibadete sarılması gerektiğini vurguladı. ASİMDER İstanbul İl Temsilcisi Gündüz Kişi de, Ermeni lobisinin desteklediği tüm dernek ve teşkilatların İstanbul’da yuvalandığını, onun için ASİMDER olarak kendilerinin İstanbul’u çok önemsediklerini ifade etti. Zeynebiye Camisi İmamı Hamit Turan da konuşmasında, herkesin Ramazan ayının bereketinden istifade etmesini dilerken, ASİMDER’e bu zor geçen birlik ve beraberliğe çok ihtiyaçları oldukları bu günlerde, toplumu bir araya toplanmasına vesile olduğu için teşekkür etti. Turan, Gazze’de yaşananlardan ötürü yüreğinin buruk olduğunu söyledi.


http://www.habercity.net/yerel/–Uluslararas%C4%B1-As%C4%B1ls%C4%B1z-Ermeni-%C4%B0ddialar%C4%B1yla-M%C3%BCcadele-Derne%C4%9Fi–AS%C4%B0MDER–h65896.html


Yorumlar kapatıldı.