İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türk dansçılar New York’ta

Kariyerini Türkiye ve New York arasında sürdüren dansçı Korhan Başaran’ın yeni projesiyle ABD’nin önemli dans topluluklarından David Dorfman Dance ile bir araya gelecek… Korhan Başaran’ın üç kişilik ana kadrosunun yanı sıra iki Ermeni dansçının da ‘Korhan Basaran Company’ ile birlikte katılacağı etkinlik programı New York, Brooklyn’de gerçekleştirilecek.

***
Kariyerini Türkiye ve New York arasında sürdüren dansçı Korhan Başaran’ın yeni projesiyle ABD’nin önemli dans topluluklarından David Dorfman Dance ile bir araya gelecek.
Korhan Başaran, Türkiye’deki dans topluluğuyla birlikte Ağustos ayında New York’ta sahne alacak.
Sanatçı Korhan Başaran’ın beş dansçı ile oluşturduğu Korhan Başaran Company, New York’ta 14-16 Ağustos tarihleri arasında sahne alacak. 1985 yılında kurulmasından bu yana Avrupa, Uzakdoğu ve Amerika’nın birçok farklı noktası olmak üzere dünyanın birçok yerinde temsiller gerçekleştiren David Dorfman Dance ile birlikte gerçekleşecek proje, bir kültürel etkileşim günlüğü de olacak aynı zamanda.
Korhan Başaran’ın üç kişilik ana kadrosunun yanı sıra iki Ermeni dansçının da ‘Korhan Basaran Company’ ile birlikte katılacağı etkinlik programı New York, Brooklyn’de gerçekleştirilecek. David Dorfman’ın koreografisi ile iki farklı kültürden gelen Ermeni ve Türk dansçıların stillerini buluşturacak olan proje, BAM (Brooklyn Academy of Music) tarafından gerçekleştiriliyor.
K,aynak: Al Jazeera
http://www.aljazeera.com.tr/haber/turk-danscilar-new-yorkta

Yorumlar kapatıldı.