İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Azerbayan basının saçmalığı: «Ermeni mevzileri imha edildi»

Azerbaycan basınına göre; önceki gece “Ermeni tarafı köyleri bombaladı, Azerbaycan yanıt olarak ateş açtı ve düşmanın ateş noktasını tespit etti. Sonuçta Ermeni mevzileri tahrip edildi, tarafsız bölgede yangın çıktı”… Uzman verilerin birkaç sorun yarattığını ifade ederek ″Eğer mevzileri yok ettilerse nerede bu mevziler, kayıplar nerede? En önemlisi neyle yok ettiler?

***
Azerbaycan basını ülke yüksek yönetiminin kötü örneğini takip ederek saçma ve gerçeklikle alakası olmaya bilgiler yaymakta. Bilgi; NEWS.am muhabairinin ricasıyla  ANS PRESS’in «Ermeni mevzilerinin imha edildiğine» ilişkin haberini yorumlamasını istediği askeri uzman Arkadi Grigoryan’dan geldi.
Azerbaycan basınına göre; önceki gece «Ermeni tarafı köyleri bombaladı, Azerbaycan yanıt olarak ateş açtı ve düşmanın ateş noktasını tepit etti. Sonuçta Ermeni mevzileri tahrip edildi, tarafsız bölgede yangın çıktı» Ve… «madurlar yok».
Uzman ″Azerbaycan cumhurbaşkanı  serserice kanıtları çarpıttığında, Savunma bakanı ″Ermenistan sathında herhangi bir tesis yoketme kabiliyetiyle″ böbürlendiğinde basının da onların örneğini takip etmesi ve hayallere dalacağı açıktır″ dedi.
Uzman verilerin birkaç sorun yarattığını ifade ederek ″Eğer mevzileri yok ettilerse nerede bu mevziler, kayıplar nerede? En önemlisi neyle yok ettiler. Tüfekle bu olmazdı. Acaba Azerbaycanlılar ‘mevzi imhasının’ savunma hattının yarılması, geniş ölçekli işlemlerin başlangıcı anlamına geldiğini biliyorlar mı?″ diye kaydetti Arkadi Grigoryan.
News from Armenia – NEWS.am

http://news.am/tur/news/216763.html

Yorumlar kapatıldı.