İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kalust Şalcıoğlu 2014 ramazanda yine oruçlu olduğunu duyurdu

HT Habertürk yazarlarından ve Richie Gece Kulübü İşletmecilerinden Ermeni asıllı Türk vatandaşı Kalust Şalcıoğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda 2014 yılında yine oruç tuttuğunu açıkladı. Kalust Şalcıoğlu, Twitterdaki hesabında: “Sahura son 3 saat, iftara son 19 saat… 🙂 Yarın niyetliyim inş’Allah…” dedi. (Bak, bu arkadaşa Ermeni değil, Ermeni asıllı demek çok  doğru olur. HYETERT)

HT Habertürk yazarlarından ve Richie Gece Kulübü İşletmecilerinden Ermeni asıllı Türk vatandaşı Kalust Şalcıoğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda 2014 yılında yine oruç tuttuğunu açıkladı. Kalust Şalcıoğlu, Twitterdaki hesabında: “Sahura son 3 saat, iftara son 19 saat… 🙂 Yarın niyetliyim inş’Allah…” dedi.
Kalust Şalcıoğlu Facebook ve Twitter hesabından takipçilerine 2013 yılı ramazan ayında da “basın açıklaması” adıyla yaptığı duyuruda görüşlerini şöyle belirtmişti:
“Gavur, gavur…” oruç tutmama “kızan” hayvanlar ile ilgili basın açıklamam… :)))
Sevgili arkadaşlarım, her bireyin inancı Yaradan ile kendisi arasında olup, cezası da ödülü de kendisine aittir (bütün dinler aynı şeyi söyler). Ben Müslüman değilim, orucu da din nedeni ile tutmuyorum. Müslüman olan iki dostum beni iftara davet ettikleri için, ben de dostluklarına saygı göstererek ve kalben onlarla aynı duyguları yaşamak istediğimden bugün oruç tuttum. Kaldı ki bazı insanlar gibi, iftara gidip “niyetliyim diye” yalan söylemek zor bir şey değil ama bu insanın hem kendisine, hem dostlarına, hem de aralarındaki dostluk duygu ve güvenine olan inancına ihanettir. Dostlarımı seviyorum ve sizin zihniyetinizde dostlarım olmadığı için gerçekten Allah’a şükrediyorum. Kur’an-ı Kerim’i okumuş bir Hristiyan Türk Vatandaşı olarak, size de mensup olduğunuz dini daha iyi öğrenmenizi tavsiye ediyorum. Sevgiyle kalın…
NOT: PARAGRAFIN BAŞINDA KULLANDIĞIM “HAYVAN” KELİMESİNDEN DOLAYI TÜM HAYVANLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM…
kalust şalcıoğlu’nun açıklamaları kısa sürede sosyal medyada yankı buldu.

http://www.e-haberajansi.com/guncel/kalust-salcioglu-2014-ramazanda-yine-oruclu-oldugunu-duyurdu-412513.html

Yorumlar kapatıldı.