İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni şair ‘Aram’ın hayatını anlatan filimde Karı-koca rol alacak

Oyuncu çift Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak; ‘Rüzgarın Hatıraları’ isimli film için birlikte kamera karşısına geçti. Film; 2. Dünya Savaşı sırasında Türkiye’den kaçan muhalif Ermeni şair ‘Aram’ın hayatını anlatıyor…Büyüküstün ve Saylak’ın yanı sıra kadrosunda Ebru Özkan, Murat Daltaban, Mustafa Uğurlu ve Sofya Khandamirova’nın da yer aldığı filmin çekimleri, önceki gün Batum’da başladı. Batum’un yanı sıra çekimleri Borçka, Şavşat ve Hopa’da da yapılacak olan film, 2. Dünya Savaşı’nın son günlerinde Türkiye’den kaçmak zorunda kalan muhalif Ermeni şair ‘Aram’ın yolculuğunu anlatıyor.

***
Oyuncu çift Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak; ‘Rüzgarın Hatıraları’ isimli film için birlikte kamera karşısına geçti. Film; 2. Dünya Savaşı sırasında Türkiye’den kaçan muhalif Ermeni şair ‘Aram’ın hayatını anlatıyor
ATV’de yayınlanan ‘Kara Para Aşk’ dizisiyle başarılı bir sezonu geride bırakan Tuba Büyüküstün, yeni bir sinema filmine başladı. Güzel oyuncu, eşi Onur Saylak ile birlikte Özcan Alper’in yöneteceği ‘Rüzgarın Hatıraları’ adlı filmde rol alıyor.
ÇEKİMLERİ BAŞLADI
Büyüküstün ve Saylak’ın yanı sıra kadrosunda Ebru Özkan, Murat Daltaban, Mustafa Uğurlu ve Sofya Khandamirova’nın da yer aldığı filmin çekimleri, önceki gün Batum’da başladı. Batum’un yanı sıra çekimleri Borçka, Şavşat ve Hopa’da da yapılacak olan film, 2. Dünya Savaşı’nın son günlerinde Türkiye’den kaçmak zorunda kalan muhalif Ermeni şair ‘Aram’ın yolculuğunu anlatıyor. Özcan Alper’in senaryosunu Ahmet Büke ile birlikte yazdığı ‘Rüzgarın Hatıraları’; geçen yıl Rotterdam Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen Hubertbals Fonu’ndan senaryo ve proje geliştirme desteği ödülünü almıştı.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/2014/06/26/karikoca-ayni-filmde-rol-alacak

Yorumlar kapatıldı.