İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DurDe Facebook Sayfamıza destek olur musunuz?

Bize “Mesaj” yollayarak, sayfada paylaşmamızı istediğiniz etkinlik, haber veya bilgiyi kaynak göstererek, bize bildirebilirsiniz. Böylece, sayfada paylaşım ilkelerine uygun olanları daha geniş bir takipçi kitlesiyle paylaşmamıza destek olmuş olursunuz. Her paylaşmamıza “Beğen” veya “Paylaş” düğmesine tıklayarak ya da yorum yaparak, daha çok kişiye ulaşmamıza yardımcı olabilirsiniz. Facebook, paylaşımların takipçilerimizin tümüne erişimini (reklam almak amacıyla) engelliyor. Her beğeni veya paylaşım, daha çok insana ulaşmamıza yardımcı oluyor. » Sorularınız veya önerileriniz için: durde@durde.org

***
DurDe Facebook sayfasında, 1 Ekim 2008 yılından bu yana günde ortalama 15-20 ırkçılık, milliyetçilik, insan hakları, ayrımcılık, nefret suçları, vb konularda rapor, belge, etkinlik ve benzeri paylaşımda bulunuyoruz. Bu paylaşımlar geriye dönük olarak araştırılabilir ve yararlanılabilir durumda. Dolayısıyla sayfamız zengin ve geniş bir arşiv anlamına geliyor.
Bu aynı zamanda ciddi bir enerji ve zaman harcamayı gerektiriyor. Bu nedenle desteğinize ihtiyacımız var.
Bu çabamıza destek vermek isterseniz, şunları yapabilirsiniz:
Bize “Mesaj” yollayarak, sayfada paylaşmamızı istediğiniz etkinlik, haber veya bilgiyi kaynak göstererek, bize bildirebilirsiniz. Böylece, sayfada paylaşım ilkelerine uygun olanları daha geniş bir takipçi kitlesiyle paylaşmamıza destek olmuş olursunuz.
Her paylaşmamıza “Beğen” veya “Paylaş” düğmesine tıklayarak ya da yorum yaparak, daha çok kişiye ulaşmamıza yardımcı olabilirsiniz. Facebook, paylaşımların takipçilerimizin tümüne erişimini (reklam almak amacıyla) engelliyor. Her beğeni veya paylaşım, daha çok insana ulaşmamıza yardımcı oluyor.
» Sorularınız veya önerileriniz için: durde@durde.org
» DurDe Facebook sayfası: https://www.facebook.com/durde
» Paylaşmak istediğiniz bir ögeyi linkteki ya da aşağıdaki form aracılığıyla bize bildirebilirsiniz: http://goo.gl/NkiY11
http://www.durde.org/2014/06/durde-facebook-sayfamiza-destek-olur-musunuz/

Yorumlar kapatıldı.