İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Asimder ve BDM Malatya’da Soykırım Sergisi Açacak

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) ile Azerbaycan Beynelxalq Diaspora Merkezi (BDM), Malatya’da Ermeni çetecilerinin Türkiye’de ve Azerbaycan Karabağ bölgesinde yaptıkları katliamla ilgili fotoğraf sergisi açacak. ( Zaten bu ırkçı kuruluşun Ermeni düşmanlığını kışkırtmaktan başka bir şey yaptığı yok. HYETERT).

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) ile Azerbaycan Beynelxalq Diaspora Merkezi (BDM), Malatya’da Ermeni çetecilerinin Türkiye’de ve Azerbaycan Karabağ bölgesinde yaptıkları katliamla ilgili fotoğraf sergisi açacak.
ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey dernek binasında yaptığı olduğu açıklamada, Ermeni çetelerinin 1915-1918 yıllarında Malatya’da da katliamlar yaptıklarını, Malatya halkının bu katliamları hiç bir zaman unutmadıklarını belirtti. Gülbey, “Malatya’da yaşayan ve faşist Taşnak-Hınçak çetecileri Malatya’yı yakıp yıkmışlardır. Ancak son zamanlarda Avrupa’da yaşayan Ermeni lobisi; Kars ve Van bölgesindeki hem misyonerlik hem de dini faaliyetler aracılığı ile çoğu insanımızı sözde Ermeni soykırımı yalanına inandırmış olup, yüzünü Malatya’ya çevirmiştir. Malatya halkının milli hassasiyetlerini bilmelerine rağmen Ermeni lobisi kilise ve dini adamlar üzerinden Malatya’nın dinamikleriyle oynamaktadır. Ermeni lobisi Malatya’yı üst olarak kullanıp buradan tüm Güneydoğu illerimizde yaşayan vatandaşlarımızı yalanlarıyla kandırmak peşindedir. Ermeni lobisi bölgenin kültürel yapısı ile de oynamakta, tüm eski yapıları Ermeni evi diyerek tescilliyorlar. Bu kadar oyunun üzerinde oynandığı Malatya şehrimizdeki vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve Azerbaycan Dağlık Karabağ bölgesinde kardeşlerimize 1992 yılında Ermeni silahlı kuvvetlerinin yaptıkları katliamı göstermek istemekteyiz. 22 Haziran 2014 tarihinde açılacak olan fotoğraf sergimiz üç gün sürecektir. Abdullah Gül Parkı’nda açılacak olan katliam sergimize tüm Malatya halkını bekleriz” şeklinde konuştu.
Kaynak: IHA
http://haberciniz.biz/asimder-ve-bdm-malatyada-soykirim-sergisi-acacak-2958876h.htm

Yorumlar kapatıldı.