İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DurDe Örgütlenme Toplantısı – Yeniden yapılanıyoruz!

Tarih: 13 Haziran 2014, Cuma
Saat: 18.30
Yer: Cezayir Restaurant
Adres: Hayriye Cd., No:16, Galatasaray – Beyoğlu, İstanbul
2007 yılından bu yana ırkçılığa, milliyetçiliğe, nefret suçlarına, antisemitizm ve İslamofobiye karşı mücadelede ön saflarda yer alan Irkçılığa ve Milliyetçiliğe DurDe girişimi, yeniden yapılanıyor.

Gezi hareketinin ortaya çıkardığı yeni dinamikler, AK Parti’nin çatışma eksenli popülist ve milliyetçi adımları, başta Kürt hareketi ve gayrimüslim azınlıklara yönelik olmak üzere, yükselen ırkçılık ve nefret söylemi, Ermeni Soykırımı’nın yüzüncü yıldönümünün yaklaşıyor olması gibi bir dizi gelişme, önümüzdeki dönem çok daha güçlü ve örgütlü bir DurDe’yi zorunlu kılıyor.
Bu çerçevede çoğulcu, şeffaf, aktivistlerin çeşitliliğini yansıtan ve etkili bir mobilizasyon kabiliyetine sahip bir DurDe’nin örgütlenmesi hedefiyle 13 Haziran 2014,Cuma günü, saat 18.30’de Cezayir Restaurant’ta bir toplantı düzenliyoruz.
Toplantımıza katılarak görüş ve eleştirileriniz, örgütlenmeye ilişkin önerilerinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.
DurDe
 Not: Toplantı, DurDe’nin faaliyetlerine katkıda bulunmak isteyen herkese açıktır. Yerimiz sınırlı olduğundan, ön kayıt yaptıranlara öncelik tanınacaktır. Bunun için lütfen linkteki Önkayıt Formu’nu doldurunuz: http://goo.gl/bji13M
Tarih: 13 Haziran 2014, Cuma
Saat: 18.30
Yer: Cezayir Restaurant
Adres: Hayriye Cd., No:16, Galatasaray – Beyoğlu, İstanbul
» Geniş bilgi için: durde@durde.org
http://www.durde.org/2014/06/durde-orgutlenme-toplantisi-yeniden-yapilaniyoruz/

Yorumlar kapatıldı.