İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli Spor Kulübü Genel Kurulu

Şişli Spor Kulübü 39. olağan genel kurulu ,26 Mayıs 2014 Pazartesi günü  Esayan Derneği salonunda yapıldı. Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Vasken Barın’ın da hazır bulunduğu toplantıya eski yöneticiler ve kulüp üyeleri katıldı.Genel kurulun divan başkanlığına  Haykaram Karasu seçilirken 2. başkanlığa Harutyun Ergüneş ve sekreterliklere ise Tamar Karasu ve Diana Altun seçildiler.

Saygı duruşunun ardından, 2012-2014 yönetimi olarak Genel Sekreter Jirayr Kılıçdağı 2 senelik idari ve mali rapor ile yapılan faaliyetleri detaylı bir şekilde okudu.
Daha sonra yapılan yönetim kurulu onur kurulu ve denetleme kurulu seçimleri sonucunda yönetim kuruluna seçilen ve 2 yıl boyunca Şişli Kulübünü yönetecek olan üyeler oybirliği ile seçildiler.
Yapılan seçim sonunda eski dönem başkanı Dt.Karun Kovan söz alarak yeni yönetimi tebrik etti ve daima göreve ve yardıma hazır olduğunu ifade etti.
Toplantı küçük bir kokteyl ile sona erdi.
Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor;
Başkan Alen Tekbıçak
Genel Sekreter Jirayr Kılıçdağ
2. Başkan Arto Pehlivanyan
Başkan Yardımcısı Atılla Demir
Sayman Diana Altun
Üyeler:
Zare Karakaş ,Arek Dolar ,Boğos  Yazıcıyan,Berc Terziyan ,Sarven Cakmak ,Sevan Kılıçyan ,Belinda Kuran ,Burak Ozagazar ,Artur Gur ,Aksel Çetinkaya,Arden Güldemir ,Talin Minasoğlu,Arno Garabetyan
__._,_.___
________________________________________
Posted by: diana altun <dianaaltun@hotmail.com>

Yorumlar kapatıldı.