İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Pokrig Masal Web Sitesi

Karagözyan’ın 100. yılı etkinlikleri kapsamında hazırlanan “Pokrig” adlı, masal web sitesinin resmi açılışı dün akşam Feriköy Nazar Şirinoğlu salonunda gerçekleştirildi…3-10 yaş aralığındaki kullanıcıları hedefleyen, Pokrig masal web sitesi, kullandığımız batı Ermenicesi dilindeki içeriğiyle, Ermenistan’daki benzerlerinden farklı bir konumda yer alıyor.

Başta projenin sahibi Anna Turay olmak üzere, emek veren, maddi ve manevi olarak destek sağlayan herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

3-10 yaş aralığındaki kullanıcıları hedefleyen, Pokrig masal web sitesi, kullandığımız batı Ermenicesi dilindeki içeriğiyle, Ermenistan’daki benzerlerinden farklı bir konumda yer alıyor. Genelde oyun oynamak için ellerden düşmeyen tablet ve akıllı telefonlar dileyelim velilerin teşvikiyle çocukların anadillerini geliştirmek, kültürlerini öğrenmek maksadıyla yapılan bu sitenin ziyaret edilmesi için de kullanılsın.
Not: Ekteki resimde yer alan oyuncaklar, Karagözyan öğrencileri tarafından sitenin logosunda yer alan güneş figürü çerçevesinde hazırlanıp açılış sırasında projede emeği geçenlere verildi…
Linkler…
http://pokrig.org/ (Site adresi)
http://pokrig.org/Pg.Asp?ID=501 (Hakkımızda)
http://pokrig.org/Pg.Asp?VideoID=1 (Örnek içerik)

Gönderen: Murat Özkan

Yorumlar kapatıldı.