İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Soykırım çekişmesi yüzünden bu maç olmadı

Rusya’nın Yaroslavl şehrinde devam eden turnuvalara “Ermeni soykırımı” tartışmaları damga vurdu… Ermenistan’ı temsil eden Davit Khaçatıryan, ringe “soykırım kurbanların anısına” hazırlanan bir tabelayla girmek isteyince rakibi olan Türk sporcu tepki gösterdi ve ringe girmedi. Ermeni Haber Ajansı’nın haberine göre, Türk sporcunun antrenörü Hasan Gencbey, Khaçatıryan’dan “soykırım tabelası”nı kaldırma talebinde bulundu. Yarışmaya katılmama uyarısında bulunan antrenör, “Siz gerçekten yaşanmamış siyasi olayların propagandasını yapıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

***
Rusya’nın Yaroslavl şehrinde süren turnuvalara “Ermeni soykırımı” tartışmaları damga vurdu. Ermenistan’ı temsil eden Davit Khaçatıryan, ringe “soykırım kurbanların anısına” hazırlanan bir tabela
Rusya’nın Yaroslavl şehrinde devam eden turnuvalara “Ermeni soykırımı” tartışmaları damga vurdu.
Ermenistan’ı temsil eden Davit Khaçatıryan, ringe “soykırım kurbanların anısına” hazırlanan bir tabelayla girmek isteyince rakibi olan Türk sporcu tepki gösterdi ve ringe girmedi.
Ermeni Haber Ajansı’nın haberine göre, Türk sporcunun antrenörü Hasan Gencbey, Khaçatıryan’dan “soykırım tabelası”nı kaldırma talebinde bulundu. Yarışmaya katılmama uyarısında bulunan antrenör, “Siz gerçekten yaşanmamış siyasi olayların propagandasını yapıyorsunuz” ifadelerini kullandı.
Buna karşılık Ermeni sporcu ise diye cevap verdi.
Uyarıların dikkate alınmadığını gören Türk ekibi karşılaşmadan çekildi.
http://www.ajans34.com/spor/soykirim-cekismesi-yuzunden-bu-mac-olmadi-h63290.html

Yorumlar kapatıldı.