İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli Spor Kulübünden Haberler

2013-14 sezonu Şişli spor Kulübü “Ananevi Kış Bakırköy spor okulları kapanış töreni ” Cumartesi günü Bakırköy Dadyan derneğinde yapıldı. Kulüpten 2.başkan Alen Tekbıçak, genel sekreter Jirayr Kılıçdağı, okullar müdiresi Talin Boğosyan, basketbol antrenörleri Barkev Kılıncıoğlu ile Garen Palancı hocalar ve voleybol antrenörleri Özer Tunalı ile Rafi Kalk hocalar katıldılar.

Bunların yanında spor okulu voleybol sporcuları ile basketbol sporcuları da tüm velileriyle beraber törende hazır bulundular.

Yöneticiler Jirayr Kılıçdağı ve Alen Tekbıçak önce sporcuları, sonra da ailelerini desteklerinden dolayı tebrik ettiler, teşekkür ettiler.

Ayrıca müdire hanım ile antrenörlere de emeklerinden dolayı teşekkür ettiler. İdareciler önümüzdeki yaz Kınalıada’da ve gene yeni sezonda gene burada, yaz ve kış okullarının yeniliklerle  devam edeceğini müjdelediler.

Dadyan derneğine de bu tören imkanını sağladıkları için teşekkür edildi. Daha sonra genel sekreter ve  2. başkanın kulüp tarafından hazırlanan “başarı belgeleri” nin dağıtımına geçildi.

Belge dağıtımına  antrenörler  Barkev,Garen, Özer ve Rafi ile müdire talin hanım tarafından devam edildi. Çocukların sertifikalarını alana kadar heyecanları, aldıktan sonra da sevinçleri ve de bunu aileleriyle paylaşmaları görülmeğe değerdi.

Her zamanki gibi bireysel ve toplu fotoğraflamalar da yapıldıktan sonra, sporcu velilerinin hazırladığı zengin kokteyl masalarına geçilerek müzik eşliğinde tatlı ve spor dolu eğlence devam edip tören sonlandı.

Yorumlar kapatıldı.