İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kilise partisi

Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’ne bağlı Alibey (Cunda) Adası, 31 Mayıs’ta yerli ve yabancı jet sosyeteyi ağırlayacak. Rahmi Koç Müzecilik ve Kültür Vakfı tarafından müze olarak restore edilen Cunda Adası’ndaki Taksiyarhis Kilisesi (Aya Nikola), VIP davetle açılacak. Davet için 18 özel uçak kalkacak ve dünyanın her yerinden jet sosyeteyi açılışa taşıyacak.

 Rahmi Koç Müzecilik’in restore ettiği Cunda Adası’ndaki Taksiyarhis Kilisesi’nin açılışına jet sosyete 18 özel uçakla gelecek. Ev sahipleri Rahmi Koç ve Muhtar Kent.
Rahmi Koç Müzecilik, restorasyon için 9 milyon lira harcadı. Taksiyarhis Kilisesi, 31 Mayıs’ta, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Ayvalıklı olan Coca- Cola CEO’su Muhtar Kent ev sahipliğinde düzenlenecek VIP davet ile açılacak. Türkiye’den ve dünyadan önemli isimler Cunda Adası’na akacak. Bunun için özel uçaklar ve jetler şimdiden hazırlanmaya başladı. Bu uçaklar açılış günü peş peşe kalkıp misafirleri adaya getirecek.
ŞAPELİ DE RESTORE ETTİ
Rahmi Koç Müzecilik ve Kültür Vakfı, daha önce de Ayvalık’ta pek çok restorasyon yapmıştı. Cunda Adası’ndaki harap bir şapeli (Yannis) ve değirmeni de restore ettirenVakıf, 2007 yılında Coca- Cola’nın CEO’su Muhtar Kent’in anne-babasının adını verdiği ‘Sevim ve Necdet Kent Kütüphanesi’ni hizmete açmıştı.
Kaynak: Takvim

http://www.ahaber.com.tr/Yasam/2014/05/14/kilise-partisi-336465569558

Yorumlar kapatıldı.