İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni oyuncu kıymete bindi!

Adı Galatasaray ile anılan Aras Özbiliz için Beşiktaş da istekli. Dış transfer çalışmalarına Atletico Madrid’te top koşturan Diego Ribas ile başlayan Beşiktaş, Aras Özbiliz’i de listesine aldı. Siyah-beyazlı yönetimin ismi daha önce de gündeme gelen Aras ile yeniden temasa geçtiği ortaya çıktı. Rus kulübü Spartak Moskova’da forma giyen 24 yaşındaki genç futbolcunun transfer şartlarının masaya yatırıldığı belirlendi.

İstanbul doğumlu olan Ermeni asıllı Aras’ı iki sezondur takip eden Beşiktaş Yönetimi, hücum hattının her iki kanadında ve forvette görev yapabilen oyuncu için Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic’ten de onay aldı. Bir bir süredir Rus ve Ukrayna liglerini takip eden siyah-beyazlılar, Aras transferini bitirmek üzere önümüzdeki günlerde Spartak Moskova yönetimi ile bir araya gelecek.
Bu arada İngiliz basını, Galatasaray’ın da Aras Özbiliz’le yakından ilgilendiğini ileri sürdü.
Ada medyasında yer alan haberlerde, Teknik Direktör Roberto Mancini’nin, Ermenistan Milli Takımı’nda forma giyen Aras Özbiliz’i kadrosunda görmek istediği iddia edildi. Spartak Moskova’da bu sezon 28 maça çıkan ve 5 gol kaydeden başarılı futbolcu için Galatasaray’ın 10 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı savunuldu. Spartak Moskova, Aras Özbiliz’i geçen yıl Kuban Krasnodar takımından 6 milyon euro karşılığında transfer etmişti.
KARNESİ
SEZON KULÜP MAÇ GOL
2013-14 S.Moskova 31 6
2012-13 Kuban 22 9
2011-12 Ajax 16 2
* Aras Özbiliz, Ermenistan formasını 15 kez giydi, 4 gol attı.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/ermeni-oyuncu-kiymete-bindi-besiktas-SXHBQ385110SXQ?utm_source=icerikPaylas

Yorumlar kapatıldı.