İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

13-30 Mayıs, Azınlık Öldürme, Darbe!

Prof. Dr. Mustafa Erdoğan Sürat
Türkiye, önümüzdeki 13-30 Mayısta tarihinin en karanlık kumpasıyla karşı karşıya kalabilir: İstanbul’da, kirli yeşil anarşistler-cemait takımı- artı kızıl kaos kuduzları, bir milyon kişiyi toplar, ayaklandırılma moduna getirir, derken, saldırı ve yağma… İyi de düşman kim? Kim olacak canım azınlıklar. (Sürü psikolojisi böyle emrediyor. Bir de Sahte Mehdinin dibi kırık laga-lugaları ötüverirse!)…Ancak kazın ayağı öyle, Menderes dönemine misal çok onursuz ama çok kontrollü darbe oyunundaki gibi gözükmüyor! Tamam ilk azınlık kurban, iyi yurttaş can yahut masif mal kaybına uğradığında dünya hemen ayağa kalkar; düğmelere basılır, müdahale gelir. Fakat peşin tahribat önce cemaitin tam imhası, sonra sol anarşistlerin bir daha dik duramayacağı siyasal felçle noktalanır.

***
Fazla açıklama kabak tadı verir: 13-30 Mayıs bu yıla ait tarihler diğer bir deyişle güncel. Konu edilen “azınlık”ın izahı basit: onlardan yalnız İstanbul Musevileri kaldı… Darbeye gelince, başlıktaki laf, ruh itibariyle 27 Mayıs Devrimcilerinin yediği koktan başkası değil: yani tekrar ihtilal.
Yine bu arada unutmayın, Mısır’da “Arap Baharı” tabir edilen kanlı iş,önce bir Hıristiyan Kilisesinde, İslamcılık iddiasındaki kişi yahut kişiler tarafından yapılan katliamdan sonra başlamıştı!
Sadede gelelim: Türkiye, önümüzdeki 13-30 Mayısta tarihinin en karanlık kumpasıyla karşı karşıya kalabilir: İstanbul’da, kirli yeşil anarşistler-cemait takımı- artı kızıl kaos kuduzları, bir milyon kişiyi toplar, ayaklandırılma moduna getirir, derken, saldırı ve yağma… İyi de düşman kim? Kim olacak canım azınlıklar. (Sürü psikolojisi böyle emrediyor. Bir de Sahte Mehdinin dibi kırık laga-lugaları ötüverirse!)
Ancak kazın ayağı öyle, Menderes dönemine misal çok onursuz ama çok kontrollü darbe oyunundaki gibi gözükmüyor! Tamam ilk azınlık kurban, iyi yurttaş can yahut masif mal kaybına uğradığında dünya hemen ayağa kalkar; düğmelere basılır, müdahale gelir. Fakat peşin tahribat önce cemaitin tam imhası, sonra sol anarşistlerin bir daha dik duramayacağı siyasal felçle noktalanır.
Aziz başbakanımızın medeni dünya ile arasını açan cahilliklere, Mehdicilik, İsrail dövücülük, Kaddafi koruyuculuk türü kopilliklere de ucundan azıcık değdirilir arada, ebedi dersler verilivermiş olunur.
Ucundan azıcık deyip geçmeyin! Her temas, post modern hırbo takımının evcilik oyunundaki Sincan Tankları varyetesine benzemez. Bir sağdan bir soldan göstericilere Silahlı Kuvvetler, şah damarından bir dokunup geçerler, pir dokunup biçerler; hemi de akkor haldeki mermilerle…. SELAMUNALEYKUM!
http://www.haberevet.com/yazar/20140505/12114/13-30-mayis-azinlik-oldurme-darbe.html

Yorumlar kapatıldı.