İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Artsrun Hovhannisyan: Ermenistan temsilcileri birçok kereler Bakü’deki etkinliklere katılma olanağından yoksun kaldılar

Ermenistan temsilcileri birçok kereler  Bakü’deki etkinliklere katılma olanağından yoksun kaldılar. Bilgi NEWS.am muhabirine 9 Nisan’da Erivan’da  BDT Savunma Bakanlar Konseyi sekreteri Aleksandr Sinayski’nin duyurusunu yorumlayan  Ermenistan Savunma Bakanlığı Basın sekreteri Artsrun Hovhannisyan’dan geldi. Hovhannisyan ″Bizler ve toplumumuz için komşularımız ve uluslararası kuruluş temsilcilerinin yalan söylemesi yenilik değildir. Ermenistan temsilcileri birçok kereler  Bakü’deki etkinliklere katılma olanağından yoksun kaldılar.″ dedi.

Basın toplantısı esnasında ″Ermenistan Bakü’de yapılan BDT ülkeleri Genelkurmay Başkanları Oturumuna niçin katılmadı?″ sorusuna Sinayski ‘teknik sorun’ yanıtını verdi. Sinayski ″Tüm çalışamlarda da arızalar oluyor. Bu sefer de aynı şekilde teknik sorun oldu″ dedi ve bu sorunlara özel dikkat gösterildiğini sözlerine ekledi.
Ermenistan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan’ın Ermeni Delegasyonun güvenliğini  temine hazır olduğunu teyid etmemesi sonrasında Ermeni Heyetinin Bakü’de gerçekleşen oturumdan vaz geçtiğini duyurmuştu.
News from Armenia – NEWS.am

http://news.am/tur/news/203806.html

Yorumlar kapatıldı.