İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Times Meydanı’nda Ermeni Yalanlarına Son Mitingi Düzenlenecek

Turkishny.com
Genç Türkler (Young Turks) Derneği, 26 Nisan 2014 tarihinde ‘Ermeni Soykırımı Yalanına Son ve Şehit Diplomatlarımızı Anma” mitingi düzenliyor. New York’ta bu yıl 10.’su düzenlenecek miting, 13:00 – 16:00 saatleri arasında Times Meydanı’nda 42. Sokak ve 7. cadde arasındaki alanda gerçekleştirilecek. Mitinge TASFO, New York Azerbaycan Derneği, Amerika Azerbaycan Derneği, Amerika Şehit ve Gazi Yakınları Derneği, TAUDA ve Türk Azerbaycan Kardeşlik Grubu da destek verecekler.

Konuya ilişkin olarak  yayınlanan açıklamada, Ermeni ve Rum lobilerinin engellemelerine karşın uzun uğraşlardan sonra New York Polis Teşkilatı’ndan miting için izin alınabildiğine dikkat çekilirken, mitinge Azerbaycanlı, Kıbrıslı, Kırımlı, Ahıskalı, Karaçaylı, Uygur, Türkmen, Özbek, Çeçen, Batı Trakyalı ve Boşnak Amerikalıların da destek vermesinin beklendiği ifade edildi.
Protesto gösterisi sırasında Ermeni terör örgütü ASALA tarafından şehit edilen diplomatların anılacağı bildirilirken, mitinge aralarında eski ABD Başkan danışmanlarının da olduğu tarihçi, araştırmacı ve yazar çok sayıda Amerikalı profesörün de iştirak edeceği kaydedildi.
Tarih: 26 Nisan 2014, Cumartesi
Saat: 13:00 – 16:00
Adres: Times Square, 42’nci sokak ve 7’nci cadde arasi, New York, NY
Turkishny.com

http://www.turkishny.com/new-york/60-new-york/148589-times-meydaninda-ermeni-yalanlarina-son-mitingi-duzenlenecek#.Uz_WG_l_vms

Yorumlar kapatıldı.