İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Amerika’dan geldi Esad’a sahip çıktı

Suriye Arap Haber Ajansı’nın yaptığı habere göre, Cumhurbaşkanı Beşar Esad dün patrik Mor Ignatios Zakka I. Iwaz’ın vefatı üzerine Amerika’dan yeni gelen patrik II.Afram Kerim ve ona eşlik eden patriklik heyeti ile görüştü.Beşar Esad, II.Afram Kerim’i kutlayarak yeni göreninde başarılar diledi. (Ne yapsaydı yani Elkaide, El Nusra ya da İŞID denen aşağılıklarla mı anlaşmalıydı? HYETERT) 

Ayrıca, kardeşlik ve anlayış kültürünün pekiştirilmesiyle beraber tekfirci düşünceye karşı mücadele bilincinin yaygınlaştırılmasında patrikliğin rolüne göze çarptı. 

Patrik II.Afram Kerim, Suriye halkının ulusal birlik ve vatanı savunmada muazzam bir örnek teşkil ettiğini ifade ederken , emniyet ve istikrarın en kısa zamanda yurt topraklarının tümünde tekrardan sağlanması dileklerinde bulundu. Patrikliğin teröre karşı savaşı ve kendi ülkesinin geleceğini belirleme hakkında Suriye halkına desteğini açıklayan Patrik II.Afram Kerim; bu bağlamda herhangi bir taraftan dış müdahaleyi kabul edilmediğini ifade etti.
Patrik II.Afram Kerim, yeni görevine pazartesi günü başlayacak.
Kaynak: oda İnternet Yayını
http://www.habercorlu.com/siyaset/amerikadan-geldi-esada-sahip-cikti-h23350.html

Yorumlar kapatıldı.