İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Beriye Diyakosluğu Suriye Ermenilerine yardım için banka hesap numaraları açtı

Beriye Diyakosluğu  Suriye’deki kriz sonucu madur duruma düşen Ermenilere yardım için banka hesap numaraları açtı. Bilgi Kilikya Katolikosluğunun duyrusuyla geldi. Duyuruda  «Suriye krizi sonucu tehlikeye dûçâr olan halkın destek, dayanışma ve desteğe ihtiyacı var. Suriye halkının ayrılmaz bir parçası olan Suriye Ermenileri süregiden krizin mağduriyetlerini taşımaktadır. Suriye Ermenileri milletimiz ve Ortadoğunun önemli toplumlarından biri olarak tüm Ermenileri ihtimamını hak etmektedir.

Kilikya Yüksek Makamı Katolikosu Aram I Hazretlerinin çağrı ve genelgelerinin halkımız evlatları katında geniş yankı bulduğunu menuniyetle ifade etmek isteriz. Onlar Katolikos Hazretlerinin arzusuna  güven ve gayretkeşlike icabet ettiler. Ermenistan ve Diaspora’daki evlatlarımız diyakoslukları ve  ülkelerinde ortak bağış toplama komisyonları tesis ettiler ve halkın yardımlarını emaneten Ulusal Piskoposluğa aktarmaya başladılar.
Ulusal bilinç inisiyakıyla, insani ve millete hayırlı bu destek işine pratik katkıda bulunmak isteyen herkes, kendi maddi bağışlarını Katolikosluğun bu amaçla açılmış aşağıdaki banka hesaplarına nakledebilirler».
Bank:
FRANSABANK SAL, Antelias Branch, Lebanon
Name of account:
CATHOLICOSSAT ARMENIEN DE CILICIE
IBAN:
LB87 0001 0002 4753 8500 0030 3501
SWIFT Code:
FSAB LBBX
http://news.am/tur/news/201798.html

Yorumlar kapatıldı.