İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

500 Profesör ve Akademisyen, Ermeni Yalanlarına Karşı Çıktı

İbrahim H. Aydoğan – Turkishny.com

 Ermenilerin ilan ettikleri sözde Ermeni soykırımının 100. yıl dönümü olan 24 Nisan 2015 tarihi yaklaşırken Ermeni diasporası dünya genelinde soykırım iddialarının daha fazla ülke tarafından tanınması yönünde çabalarını atırıyor. Son olarak 29 Ocak’ta Suriye’de savaş suçlarına imza atan Esed rejiminin de Ermeni iddialarını tanımasıyla ‘Ermeni Soykırımı’ kanunları çıkaran ülke sayısı 23 oldu. 30 ülkede ise 150’den fazla sözde Ermeni soykırımı anıtı dikildi.Türkiye’yi ve Türk tarihini hedef alan Ermeni soykırımı yalanlarına tepki gösteren Türk Diasporası Konseyi tarafından başlatılan imza kampanyasına destek artıyor. (Umarız paralı askerler değildir. HYETERT)

2015’te ABD Başkanı Obama’nın da başkanlık koltuğundan ayrılmasına sınırlı bir süre kala 1915 olayları için “soykırım” ifadesini kullanması için baskıyı artıran Ermeni diasporası, ABD’nin örnek teşkil etmesiyle dünya genelinde çok sayıda ülkenin benzer adımlar atmasını sağlamayı amaçlıyor.
Türk Diasporası Konseyi’nden İmza Kampanyası
Türkiye’yi ve Türk tarihini hedef alan Ermeni soykırımı yalanlarına tepki gösteren Türk Diasporası Konseyi tarafından başlatılan imza kampanyasına destek artıyor.
Aralarında 500 profesör ve akademisyenin de bulunduğu (liste için tıklayınız) binlerce Türk vatandaşı ve Türk dostu tarafından desteklenen imza kampanyasıyla dünya kamuoyunun dikkati 1915 olaylarına ilişkin kötü niyetli dezenformasyona ve Türkiye aleyhindeki karalama kampanyasına çekilmek isteniyor.
Kampanyaya destek olmak için www.turkdiasporasikonseyi.org adresini ziyaret edebilirsiniz.
http://www.turkishny.com/hot-special-news/93-hot-special-news/148294-500-profesor-ve-akademisyen-ermeni-yalanlarina-karsi-cikti#.UzpwGvl_vms
Fransa Ermeni toplumu Türkiye elçiliği yakınında protesto gösterisi gerçekleştirdi
Paris Türkiye Büyükelçiliği önünde şu anda Fransa Ermeni toplumunca düzenlenen protesto gösterisi devam ediyor. Toplananlar, geçtiğimiz günlerde Türkiye tarafından yönlendirilen teröristlerce sivil sakinlerin saldırıya maruz kaldıkları Suriye’nin Ermeni yoğun Kessab kentinde gerçekleşen olaylar vesilesiyle protestolarını ifade etmekteler.
Eylemcilerin ellerinde taşıdıkları dövizler üzerinde «Kessab’ı koruyalım», «Kessab bizimdir», «Türkiye yaptığının hesabını vermeli», «Kessab için dua ediyoruz» vb. yazılı.
http://news.am/tur/news/201941.html

Yorumlar kapatıldı.