İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Çirkin: “Ermeni-Nusayri göçü gerginliklere yol açabilir”

MHP’nin Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, “Suriye’deki çatışmalar Ermenilerin yaşadığı bölgelerde oluyor, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye Ermeni göçü başlayabilir.” sözleriyle Ermenilerin Türkiye’ye gelmesini istemediği ifade etti. Çirkin’in hedefindekiler sadece Ermeni değil, Nusayri göçü’nden de rahatsızlığını dile getiren Çirkin Türkiye’ye olası Ermeni-Nusayri göçünün gerginliklere neden olacağını söyledi. (Soyadına uygun konuşmuş. MHP’den aday olan ve MHP’yi savunan Ermenileri gel de kutlama(!) HYETERT)
***
Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan mülteci sayısı 600 bin. MHP’li Şefik Çirkin, yeni bir göç dalgasının olabileceğini belirtti. Çirkin, Türkiye’ye hem Ermeni hem de Nusayri göçü başlarsa gerginlikler yaşanır dedi.
MHP’nin Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, “Suriye’deki çatışmalar Ermenilerin yaşadığı bölgelerde oluyor, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye Ermeni göçü başlayabilir.” sözleriyle Ermenilerin Türkiye’ye gelmesini istemediği ifade etti.
Çirkin’in hedefindekiler sadece Ermeni değil, Nusayri göçü’nden de rahatsızlığını dile getiren Çirkin Türkiye’ye olası Ermeni-Nusayri göçünün gerginliklere neden olacağını söyledi.

http://www.imctv.com.tr/2014/03/27/cirkin-ermeni-nusayri-gocu-gerginliklere-yol-acabilir/

Yorumlar kapatıldı.