İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kezban Hatemi’den flaş iddia: Birçok CHP’li oyunu Ak Partiye verecek

”Bakın birçok CHP’li arkadaşım, yakın dostum oyumuzu Kadir Bey’e vereceğiz diyor. Zaten bu Cemaat olaylarıyla son günlerde gördüğümüz, yaşadığımız bu antidemokratik, resmen darbe girişiminde çok ciddi anlamda sarsılmış gerçek CHP’liler var. Dolayısıyla onlar çok rahatsız bu olan bitenden. İsim vermeme gerek yok. Sarıgül’ün, bu şekilde CHP’nin başına geçme planının esas dizaynırları, toplum mühendisleri, İstanbul’un elitistleridir. Dolayısıyla, o elitistlerin yanına Pensilvanya akımı da ilave oldu…” ”Gayrimüslim cemaatlerin, son günlerde öğrendiğime göre, bu 10 yıllık süreç içinde bir demokrasiyle, temel hak ve özgürlüklerle AK Parti’nin yeni açılımlarla onlara sağladığı rahatlığın son derece bilincindeler. 

***
Ünlü hukukçu Kezban Hatemi, CHP’nin şu anki tutumundan rahatsız olan birçok CHP’linin AK Parti’ye oy vereceğini söyledi.
Katıldığı bir canlı yayın programında çarpıcı açıklamalar yapan Hatemi şu ifadeleri kullandı;
Kadir Topbaş seçimi açık ara farkla alacak
”Seçimi Kadir Topbaş alacak. Bunda en ufak bir tereddüdüm yok. Hem de öyle böyle değil, açık ara farkla alacak.”
Birçok CHP’li arkadaşım oyunu Kadir Bey’e verecek
”Bakın birçok CHP’li arkadaşım, yakın dostum oyumuzu Kadir Bey’e vereceğiz diyor. Zaten bu Cemaat olaylarıyla son günlerde gördüğümüz, yaşadığımız bu antidemokratik, resmen darbe girişiminde çok ciddi anlamda sarsılmış gerçek CHP’liler var.
Dolayısıyla onlar çok rahatsız bu olan bitenden. İsim vermeme gerek yok.
Sarıgül’ün, bu şekilde CHP’nin başına geçme planının esas dizaynırları, toplum mühendisleri, İstanbul’un elitistleridir. Dolayısıyla, o elitistlerin yanına Pensilvanya akımı da ilave oldu.”
Gayrimüslim cemaatler CHP’ye oy vermez
”Gayrimüslim cemaatlerin, son günlerde öğrendiğime göre, bu 10 yıllık süreç içinde bir demokrasiyle, temel hak ve özgürlüklerle AK Parti’nin yeni açılımlarla onlara sağladığı rahatlığın son derece bilincindeler.
Gayrimüslim cemaatler Gülen Cemaati’ne oy vermezler, dolayısıyla CHP’ye de oy vermezler. Bartholomeos’la bizzat konuştum.”
http://www.kanalahaber.com/haber/siyaset/hatemiden-flas-iddia-bircok-chpli-oyunu-166982/

Yorumlar kapatıldı.