İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Aleviler Neden CHP’ye Oy Vermelidir!

‘Türk dışındakilerin tek bir hakkı vardır o da Türk’e hizmetkârlık etmektir’ diyen CHP’nin adalet bakanı Mahmut Esat Bozkurt’u haklı çıkartmak için tüm Aleviler, özellikle de Kürd Kızılbaş Aleviler mutlaka seçimlerinde CHP’yi tercih etmelidirler! Koçgirî’den başlayarak, Gazi Katliamı’na kadarki bütün vahşi ve insanlık dışı Alevi katliamlarında iktidarda olduğu ve yeni bir Alevi katliamını yaşamaları için Aleviler mutlaka CHP’ye oy vermelidir!

***
Tevhid-i Tedrisat Kanunu ve Tekke, Zaviye ve Türbelerin Kapatılması Kanunu ile tek dil, tek din teorisiyle Alevilerin tüm haklarını gasp eden Atatürk’ün ruhunu şad etmeleri için Aleviler kesinlikle oylarını CHP’ye vermelidirler!
‘Türk dışındakilerin tek bir hakkı vardır o da Türk’e hizmetkârlık etmektir’ diyen CHP’nin adalet bakanı Mahmut Esat Bozkurt’u haklı çıkartmak için tüm Aleviler, özellikle de Kürd Kızılbaş Aleviler mutlaka seçimlerinde CHP’yi tercih etmelidirler!
Koçgirî’den başlayarak, Gazi Katliamı’na kadarki bütün vahşi ve insanlık dışı Alevi katliamlarında iktidarda olduğu ve yeni bir Alevi katliamını yaşamaları için Aleviler mutlaka CHP’ye oy vermelidir!
Dêrsim Katliamı’nda Alevileri mağaralarda zehirli gazlarla öldüren ve ‘Fareler gibi öldüler’, ‘Kurşun pahalı diye Kızılbaşların kafalarını sopayla vura vura ezdik’, ‘İyi ki sürüldüler adam oldular’ diyenlerin olduğu partiyi Alevilerin ellerinden geldiği kadar mutlaka desteklemesi gerekir!
Denizlerin idamına büyük çoğunluğu evet diyen bir CHP desteklenmez mi hiç!
Kıbrıs’ı bir gecede işgal eden ama Maraş Katliamı’nda hamile Alevi kadınlarının karnından bebekleri çıkarıp kurşuna dizenleri 2 hafta süreyle seyreden genel Başkanları ‘Karaoğlan’ olan Kontrgerillanın Türkiye şubesi bir CHP mutlaka tekrar iktidar olmalıdır!
Sivas’ta Aleviler cayır cayır yanarken ‘Çok şükür otel dışındaki halkımıza bir şey olmamıştır’ diyen iktidar ortağına culluklar gibi kafa sallayan katil babanın embesil oğlunu unutacak değil elbette Aleviler!
Gazi Katliamı’nda Alevi gençleri kurşunlanırken, rantının peşinde koşan, gününü gün etmeye çalışan Laz-Çerkez kodamanlarının enselerini mutlaka daha da kalınlaştırmalı Aleviler!
Suyun başını tutmuş bir kaç Çerkez kodamanının oyuncağı hâline gelmiş, ne yapacağını bile bilmeyen, en sonunda ‘Ben peygamber soyundan geliyorum’ diyerek, Pensilvanya’daki Alevilerin bir numaralı düşmanı ucubeye sığınan bir ‘Lider’in önderliğinde Aleviler; koşulsuz, CHP’yi mutlaka iktidara getirerek daha vahşi ve daha da kapsamlı bir Alevi katliamına hazırlamalılar!

http://www.nurhakisigi.com/?p=3732

Yorumlar kapatıldı.