İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tekirdağ’da Alperenler Hocalı Katliamı’nı Kınadı, Ermeni Bayrağı Yaktı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Alperen Ocakları, Belediye Hizmet Binası önünde düzenledikleri programla Hocalı Katliamı’nı kınadı. Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit’in yazılı basın açıklamasını okumasının ardından belediye meydanında Ermeni bayrağı yakıldı… Kendilerini dünya medeniyetlerinin ölçüsü, insan haklarının en iyi savunucusu olduğunu her alanda duyuran Avrupa Birliği’nin, konu Müslümanlık olunca yaşananlar karşısında sessiz kaldığını söyleyen Macit, “Üç maymunu oynamayı tercih ediyorlar. Biz Müslüman Türk halkına ve vicdan sahibi bütün insanlığa sesleniyoruz. dedi. (Gel de bunlara Irkçı deme. HYETERT)

***
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Alperen Ocakları, Belediye Hizmet Binası önünde düzenledikleri programla Hocalı Katliamı’nı kınadı. Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit’in yazılı basın açıklamasını okumasının ardından belediye meydanında Ermeni bayrağı yakıldı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Alperen Ocakları, Belediye Hizmet Binası önünde düzenledikleri programla Hocalı Katliamı’nı kınadı. Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit’in yazılı basın açıklamasını okumasının ardından belediye meydanında Ermeni bayrağı yakıldı.
Alperen Ocakları, Dağlık Karabağ bölgesinde yaşanan Ermeni işgali sırasında Hocalı kasabasında sivil Azeriler’in Ermenistan’a bağlı kuvvetler tarafından toplu şekilde katledilmesinin yıldönümü dolayısıyla anma töreni düzenledi. Hocalı Katliamı’nın bir vahşet olduğunu belirten Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit, Hocalı olayının tam manası ile bir soykırım olduğunu söyledi. Ahmet Macit, “Azarbaycan’ın Dağlık Karabağ Hocalı kentinde Müslüman Türk düşmanı barbar Ermeniler bir gece yarısı bir alay askerle köye girerek barbarlıklarını tescillemiştir. Birçok insanımızı kurşuna dizen, çeşitli işkenceler yapan, topluca insanlarımızı yakan, ateşe veren; yaşlı, genç, kadın, çocuk demeden, kimseyi ayırmadan, bu insanlık dışı olayı hunharca gerçekleştirmişlerdir” dedi.
Kendilerini dünya medeniyetlerinin ölçüsü, insan haklarının en iyi savunucusu olduğunu her alanda duyuran Avrupa Birliği’nin, konu Müslümanlık olunca yaşananlar karşısında sessiz kaldığını söyleyen Macit, “Üç maymunu oynamayı tercih ediyorlar. Biz Müslüman Türk halkına ve vicdan sahibi bütün insanlığa sesleniyoruz. Peygamber Efendimiz buyuruyor ki; ‘gördüğünüz bir haksızlık karşısında önce el ile gücünüz yetmiyorsa dil ile ona da gücünüz yetmiyorsa kalplerinizle buğzediniz.’ Bu kapsamda ümmet kardeşlerimizin feryatlarına kulak vermenizi ve kendimizi onların yerine koyarak hiç değilse bir gözyaşı dökmenizi bekliyoruz” açıklamasında bulundu.
Macit, “Bugün bizler de burada ‘hepimiz Müslümanız hepimiz Türküz, Azeriyiz, hepimiz Hocalıyız’ diyoruz” ifadelerini kullandı.
ERMENİ BAYRAĞI ATEŞE VERİLDİ
Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit’in basın açıklamasını okumasının ardından alana getirilen Ermeni bayrağı ateşe verildi. Programa Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, BBP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi adayları ve Alperenler katıldı. Hocalı Katliamı Belediye Meydanı’nda kurulan fotoğraf sergisi ve sinevizyon gösterimi ile Çerkezköylülere anlatılmaya çalışıldı.
Kaynak: IHA

http://haberciniz.biz/tekirdagda-alperenler-hocali-katliamini-kinadi-ermeni-bayragi-yakti-2681911h.htm

Yorumlar kapatıldı.