İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Serj Sarkisyan’ın 8 Mart mesajı: Kadınların toplumumuzda icra ettiği role değer biçilemez

«Sevgili kadınlar, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle sizleri muhabbetle kutluyorum. Bugün hepimiz, size yönelik ihtimamın asla bir günle sınırlı  iyi bilincinde olarak, size sevgi ve saygımızı ifade ediyoruz. Ermenistan’ın tüm başarıları, güçlü aile değerleri ve toplum yaşamının tüm alanlarında kadınların en aktif şekilde yer alması sayesinde olası olmuştur. Kadınların toplumumuzda icra ettiği role değer biçilemez. Ermenistan’ın gelişimi ve güçlenmesi işine kadınların katılımının ve katkılarının artmaya devam edeceğine eminim.

*** 
Ermenistan cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı:
Mesajda şunlar ifade edilmekte:
«Sevgili kadınlar,
Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle sizleri muhabbetle kutluyorum. Bugün hepimiz, size yönelik ihtimamın asla bir günle sınırlı  iyi bilincinde olarak, size sevgi ve saygımızı ifade ediyoruz.
Ermenistan’ın tüm başarıları, güçlü aile değerleri ve toplum yaşamının tüm alanlarında kadınların en aktif şekilde yer alması sayesinde olası olmuştur. Kadınların toplumumuzda icra ettiği role değer biçilemez. Ermenistan’ın gelişimi ve güçlenmesi işine kadınların katılımının ve katkılarının artmaya devam edeceğine eminim.
Annelerimiz, kadınlarımız, kızkardeşlerimiz ve kızlarımıza sınırsız sevgi, mutluluk, hayatta güçlü dayanaklar, ailelerimizin esenliği ve yurdumumuz adına yeni yeni başarılar diliyorum.».
News from Armenia – NEWS.am

http://news.am/tur/news/197992.html

Yorumlar kapatıldı.