İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sırrı Süreyya Önder’den çarpıcı CHP itirafı

HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Süreyya Önder, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ankara Günlüğü programına katıldı… İşte Önder’in konuşmasından satır başlıkları:” CHP’nin tabanı bunları bilsin. Bizi destekleyin, ama kimse görmesin, bilmesin diyorlar. Ne kadar ayıp. CHP’ye gittik, kamuya açık işbirliği yapalım dedik, Kılıçdaroğlu yanyana durmak bize zarar verir dedi.Sol lafını ağzına almayanlar, MHP’nin kapı önüne bıraktığını alıp aday yapanlar, oy bölünmesinden bahsedemez. Demokratik siyaset hakkını kim engelliyorsa, isterse BDP olsun, yanlış yapar, hep birlikte karşı çıkarız.”

HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Süreyya Önder, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ankara Günlüğü programına katıldı.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Başkan Yardımcısı Sırrı Süreyya Önder, CNN TÜRK’de Ankara Günlüğü programında Hande Fırat, Hüseyin Yayman ve Utku Çakırözer’in sorularını yanıtladı.Yerel seçimlerde ittifak için CHP’lilerle görüştüklerini ve aldıkları cevabın “Bizi desteleyin ama kimse görmesin” yanıtının olduğunu söyledi. Bunun Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede dile getirilmediğini belirten Önder, aldıkları bir başka teklifin ise “Sırrı Süreyya Önder aday olmasın, başka bir aday gösterin” olduğunu söyledi.Partisinin seçim araçlarına yapılan saldırılar sorulan Önder, cevaplarken gözleri doldu.Urla Meydanı’ndaki HDP Seçim Bürosu açılışına düzenlenen saldırıdan bahseden Önder, ne işiniz var Urla’da diyenlere tepki gösterdi. “Kimi kimin yerinden kovuyorsunuz” diyen Önder, “Yüz kişi var orada bin kişi saldırıyor. İnsanlık mı bu? Hüner mi?” şeklinde konuştu.
İşte Önder’in konuşmasından satır başlıkları:
CHP’nin tabanı bunları bilsin. Bizi destekleyin, ama kimse görmesin, bilmesin diyorlar. Ne kadar ayıp.CHP’ye gittik, kamuya açık işbirliği yapalım dedik, Kılıçdaroğlu yanyana durmak bize zarar verir dedi.Sol lafını ağzına almayanlar, MHP’nin kapı önüne bıraktığını alıp aday yapanlar, oy bölünmesinden bahsedemez.Demokratik siyaset hakkını kim engelliyorsa, isterse BDP olsun, yanlış yapar, hep birlikte karşı çıkarız.
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/politika/135553.aspx

Yorumlar kapatıldı.