İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sason Kaymakamı Arık’tan Ermeni Ailelere Ziyaret

Sason Kaymakamı Cihat Arık, ilçe yaşayan Ermeni aileleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi… Mezrada 3 hanede yaklaşık 30 Ermeni vatandaşının yaşadığını ifade eden Arık, “Vatandaşlarımızın oturdukları evlerin damında kurdukları sofraya birlikte oturduk. Sofrada vatandaşlarla sohbet ettik. Bu ziyaret ilçemizin farklı ses ve renklerin beraberce yaşamını sürdürmesi bakımından zenginliğini gösteriyor” dedi.

***
Sason Kaymakamı Cihat Arık, ilçe yaşayan Ermeni aileleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Beraberinde İlçe Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu ile Çalışırlar köyü Komek mezrasında yaşayan Ermeni vatandaşları ziyaret eden Arık, burada yaptığı açıklamada, ilçede farklı bir mezraya misafir olduklarını belirterek, Çalışırlar Köyü Muhtarı Nesip Çakar’ın rehberliğinde mezrada yaşayan Ermeni vatandaşlarla görüştüklerini söyledi.
Mezrada 3 hanede yaklaşık 30 Ermeni vatandaşının yaşadığını ifade eden Arık, “Vatandaşlarımızın oturdukları evlerin damında kurdukları sofraya birlikte oturduk. Sofrada vatandaşlarla sohbet ettik. Bu ziyaret ilçemizin farklı ses ve renklerin beraberce yaşamını sürdürmesi bakımından zenginliğini gösteriyor” dedi.
Kaymakam Arık, daha sonra rahatsızlığı bulunduğunu öğrendiği Atap Kabe’yi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Kaynak: AA
http://haberciniz.biz/sason-kaymakami-ariktan-ermeni-ailelere-ziyaret-2634955h.htm

Yorumlar kapatıldı.