İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ASİMDER: ‘Ermeni diasporası yalan makinesi’

Bülent Mavzer        
Gülbey, “Ermenilerin Iğdır ve çevresinde yaptığı katliamları yetişen yeni nesillere anlatmak gerekiyor. Bu çerçevede biz dernek olarak, kurumunuza bağlı tüm kurumlarla ortak çalışma yapmayı programa aldık. Yapacağımız konferans, panel ve gösterilerde kurum olarak desteklerinizi bizlerden esirgememeniz, derneğimiz 1915-1918 yıllarında Ermeni çetelerinin yaptığı katliamları halkımıza ve yeni nesillere tüm gerçekliğiyle anlatabilmesi için bu desteğe ihtiyaç duymaktadır” dedi… İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Bulut ise, kurum olarak kendi üzerlerine görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. Bulut, “Dernek çalışmalarınızı yakından takip ediyorum ve sizlere başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Tarihimizi iyi bilmeliyiz. Bizler Türk milleti olarak geçmişi çabuk unutan milletiz, ama tarihi gerçekleri de gençlerimize en iyi şekilde öğretmeliyiz” şeklinde konuştu. ( Bu derneğin desteklenmesinde şaşılacak bir yön yok. Kimin yalancı ve inkarcı olduğu  meydanda. HYETERT)

***
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türk Milleti ve ülke üzerinde iftira ve karalama kampanyasına hız veren ve bir yalan makinesine dönüşen Ermeni diasporasına karşı ciddi çalışmalar başlattıklarını bildirdi..
           
BÜLENT MAVZER
 IĞDIR (İHA) – Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Bulut’u makamında ziyaret etti.
 ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülben, beraberinde ASİMDER Genel Sekreteri Kurban Oluz ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Bulut’u makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi veren ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, önümüzdeki günlerde milletimiz ve ülkemiz üzerinde karalama kampanyasına hız veren ve bir yalan makinesine dönüşen Ermeni diasporasına karşı ciddi çalışmalar başlattıklarını, bu konuda halktan olduğu kadar devlet amirlerinin de destek vermeleri gerektiğini belirtti. Gülbey, “Ermenilerin Iğdır ve çevresinde yaptığı katliamları yetişen yeni nesillere anlatmak gerekiyor. Bu çerçevede biz dernek olarak, kurumunuza bağlı tüm kurumlarla ortak çalışma yapmayı programa aldık. Yapacağımız konferans, panel ve gösterilerde kurum olarak desteklerinizi bizlerden esirgememeniz, derneğimiz 1915-1918 yıllarında Ermeni çetelerinin yaptığı katliamları halkımıza ve yeni nesillere tüm gerçekliğiyle anlatabilmesi için bu desteğe ihtiyaç duymaktadır” dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Bulut ise, kurum olarak kendi üzerlerine görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. Bulut, “Dernek çalışmalarınızı yakından takip ediyorum ve sizlere başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Tarihimizi iyi bilmeliyiz. Bizler Türk milleti olarak geçmişi çabuk unutan milletiz, ama tarihi gerçekleri de gençlerimize en iyi şekilde öğretmeliyiz” şeklinde konuştu.
 Yapılan konuşmaların ardından Başkan Gülbey, Mehmet Ali Bulut’a Türkiye-Azerbaycan bayrağı ile derneğin flaması ve Ermenilerin yaptığı katliamları anlatan kitaplar hediye etti.
http://www.erzurumgazetesi.com.tr/haber/ASIMDER-Ermeni-diasporasi-yalan-makinesi-/79308

Yorumlar kapatıldı.