İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Öcalan’dan Ermeni halkına mektup

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın Hrant Dink’in ölüm yıl dönümü vesilesiyle Ermeni halkına hitaben kaleme aldığı ve daha önce Adalet Bakanlığı’na takıldığı iddia edildiği mektubun tam metni yarın Agos Gazetesi’nde yayımlanacak….Öcalan’ın Ermeni halkına “naçizane önerim” ifadeleri ile sunduğu önerinin ise “çatışmayı hedefleyen uluslararası sermaye güçlerinin ve lobilerinin sinsi amaçlarından uzak durarak mücadelelerini sürdürmeleri” olduğu kaydedildi. (Lider, lobilerin sinsi amacına dikkat çekmiş, iyi bizimkiler, kötü diaspora. HYETERT)

***
PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın Hrant Dink’in ölüm yıl dönümü vesilesiyle Ermeni halkına hitaben kaleme aldığı ve daha önce Adalet Bakanlığı’na takıldığı iddia edildiği mektubun tam metni yarın Agos Gazetesi’nde yayımlanacak.
Öcalan’ın Ermeni halkına mektubunda, “Zorlu koşullarıma rağmen sürdürmeye çalıştığım barış arayışının hiçbir halkın zararına ve aleyhine olmayacağı, olamayacağı 30 küsur yıllık mücadelemizin her anında saklıdır” dediği belirtildi.
Öcalan’ın mektubunda Ermeni soykırımını “zalimce” olarak nitelendirdiği öğrenildi.
Öcalan’ın Ermeni halkına “naçizane önerim” ifadeleri ile sunduğu önerinin ise “çatışmayı hedefleyen uluslararası sermaye güçlerinin ve lobilerinin sinsi amaçlarından uzak durarak mücadelelerini sürdürmeleri” olduğu kaydedildi. (DİHA)
www.evrensel.net

http://www.evrensel.net/haber/77368/ocalandan-ermeni-halkina-mektup.html#.UulpOvl_uWY

Yorumlar kapatıldı.