İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni Soykırımı’na karşı kazanılan zafer İstanbul’da kutlandı

Talat Paşa Komitesi, Ermeni Soykırımı iddialarını ortadan AİHM kararının ardından ilk toplantısını İstanbul’da yaptı. Zafer Buluşması’na; “Bu daha başlangıç, mücadeleye devam” iradesi damgasını vurdu. Toplantıda çok sayıda aydın, milletvekili, sanatçı ve kitle önderi bir araya geldi… Talatpaşa Komitesi Sözcüsü Ferit İlsever, yeni zaferlerle emperyalist saldırıya son vereceklerini vurguladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da yeni görevlerinin bu kararı dünyaya duyurmak olduğununa dikkat çekti. Bir sonraki adımı da Eskişehir Milletvekili Profesör Süheyl Batum açıkladı. Toplantıda AİHM kararının Ermeni yurttaşları da rahatlattığı ifade edildi. Eczacı Özden Gönül, yaşadığı çarpıcı anektodu şu sözlerle anlattı. Buluşma soykırım yalanı tarihten silinene kadar mücadeleye devam kararlılığıyla sona erdi. (CHP tamam da, kutlamaya bizim inkar karşıtlarını çağırmamaları çok ayıp:) )

***
Talat Paşa Komitesi, Ermeni Soykırımı iddialarını ortadan AİHM kararının ardından ilk toplantısını İstanbul’da yaptı. Zafer Buluşması’na; “Bu daha başlangıç, mücadeleye devam” iradesi damgasını vurdu. Toplantıda çok sayıda aydın, milletvekili, sanatçı ve kitle önderi bir araya geldi.
Talat Paşa Komitesi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi zaferinin ardından coşkulu bir buluşmaya imza attı.
Buluşmada; İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in “Ermeni Soykırımı olmadığını ortaya koyan hukuk zaferi değerlenedirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıya soykırım yalanı tarihten silinene kadar mücadeleye devam kararlığı damgasını vurdu.
Talatpaşa Komitesi Sözcüsü Ferit İlsever, yeni zaferlerle emperyalist saldırıya son vereceklerini vurguladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da yeni görevlerinin bu kararı dünyaya duyurmak olduğununa dikkat çekti.
Bir sonraki adımı da Eskişehir Milletvekili Profesör Süheyl Batum açıkladı.
Toplantıda AİHM kararının Ermeni yurttaşları da rahatlattığı ifade edildi. Eczacı Özden Gönül, yaşadığı çarpıcı anektodu şu sözlerle anlattı.
Buluşma soykırım yalanı tarihten silinene kadar mücadeleye devam kararlılığıyla sona erdi.
ulusalkanal.com.tr

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/ermeni-soykirimina-karsi-kazanilan-zafer-istanbulda-kutlandi-h21195.html

Yorumlar kapatıldı.