İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Milat: Çemberi yardık

Doğu Perince
Türkiye Çembere alındı bu dönemde. O çemberin halkaları var: Kürt sorunu, Ermeni sorunu, Kıbrıs’tan gelen tehdit, ABD’nin Irak’ı işgali ve Suriye’yi bölme girişimi, mafya ekonomisi, sıcak para kıskacı, Haçlı irtica, Fethullahçı Gladyo! Bunlar, Türkiye’yi kuşatan zincirin halkalarıdır. Kuşatanlar biliniyor. İç cephedeki “enstrümanlar” da biliniyor. Bu kuşatmayı 1990’lardan beri şema olarak da çizdik… Bizi kuşatan cephe yarılmıştır. Biz şimdi çemberden çıkarak, Türkiye’nin düşmanlarını kuşatacak ve bütün cephelerde kesin zafer kazanacağız. (Hele bir de el birliği ile kahraman ilan etsinler, seyreyleyin gümbürtüyü. HYETERT)

baskangrafik

Çemberi ‘Ermeni soykırımı’ndan yardık
Atlantik emperyalistleri Türkiye’yi AB kapısına bağlamışlar ve orada çembere almışlardı. Ekonomik tehdit, Ortaçağ’da boğma ve bölme tehditleri, aslında tek bir cephedir. Türkiye bu kuşatmayı bir yerden yaracaktı; Ermeni soykırımı tehdidinden yardı. Kuşatma o cepheden kırıldı. Milat denen olay budur.
***
AİHM’nin Ermeni Kararı üzerine en doğru saptamayı Dışişleri Bakanlığı yaptı. Hem de tek sözcükle: Milat!
Buradaki Dışişleri Bakanlığı Abdullah Gül’ün, Davutoğlu’nun bakanlığı değil. Orda bir birikim, bir gelenek var. Tevfik Rüştü Araslardan gelen Cumhuriyet geleneği, Cumhuriyet’in kurumlaşması! Bu konuya ilerde gireriz. Şimdi soru niçin Milat?
Niçin Milat?
Biliyorsunuz, milat Arapça kökenli bir sözcük, doğum günü anlamına geliyor. Başka deyişle karanlığın sonu. Yeni bir döneme giriyoruz. Bir başlangıç! 1980’lerde başlayan karanlıktan çıkıyoruz. 34 yıl az değil.
Çembere alınan Türkiye
Türkiye Çembere alındı bu dönemde. O çemberin halkaları var: Kürt sorunu, Ermeni sorunu, Kıbrıs’tan gelen tehdit, ABD’nin Irak’ı işgali ve Suriye’yi bölme girişimi, mafya ekonomisi, sıcak para kıskacı, Haçlı irtica, Fethullahçı Gladyo! Bunlar, Türkiye’yi kuşatan zincirin halkalarıdır. Kuşatanlar biliniyor. İç cephedeki “enstrümanlar” da biliniyor. Bu kuşatmayı 1990’lardan beri şema olarak da çizdik.
baskangrafik
Çemberi ‘Ermeni soykırımı’ndan yardık
Atlantik emperyalistleri Türkiye’yi AB kapısına bağlamışlar ve orada çembere almışlardı. Ekonomik tehdit, Ortaçağ’da boğma ve bölme tehditleri, aslında tek bir cephedir. Türkiye bu kuşatmayı bir yerden yaracaktı; Ermeni soykırımı tehdidinden yardı. Kuşatma o cepheden kırıldı. Milat denen olay budur.
İşçi Partisi’nin önderliği
Milletimiz bu çember yarma harekâtını İşçi Partisi önderliğinde başardı.
Niçin İşçi Partisi önderliğinde?
En başta, doğru program: Kemalist rejimi tamamlamak, Türk Devriminin 150 yıllık programı.
İkincisi, doğru strateji: İşçi Partisi emperyalizme ve Ortaçağ gericiliğine karşı mevzilendi. Hedef Milli Hükümet. Temel güç: İşçi ve köylüden, esnaf ve milli sanayiciye kadar milletin gücü.
Üçüncüsü: Türkiye’nin en sağlam teşkilatı. Arkamızdaki on yıllara ve özellikle şu Ergenekon-Balyoz tertipleri dönemine bakın, Türkiyemizin en sağlam, en dirençli, en akıllı örgütü İşçi Partisi’dir. Diğer milli örgütlerimizi ayağa kaldıran, cepheye kazanan da İşçi Partisi olmuştur. Bunu milli kurum ve örgütleri mensupları görmektedir.
Bu daha başlangıç!
Bizi kuşatan cephe yarılmıştır.
Biz şimdi çemberden çıkarak, Türkiye’nin düşmanlarını kuşatacak ve bütün cephelerde kesin zafer kazanacağız.
Sırada bölücü terör ve ABD’nin “Kürt koridoru” girişimi var.
Türkiye+Suriye+Irak+İran+Azer-baycan+Rusya: Haritaya bakın, ABD emperyalizmi kuşatılmıştır. Şimdi kuşatma sırası bizdedir. Çemberi hızla tamamlayacağız. Türküyle Kürdüyle bütün Türk milletinden yetki istiyoruz. Kürt meselesini de aynı Ermeni meselesi gibi halka dayanarak ve İşçi Partisi’nin sağlam ve akıllı önderliğiyle çözeceğiz.
Sıcak para diktasına, mafya ekonomisine, Ortaçağ ilişkilerine son vereceğiz. Doğu Akdeniz’e barış ve güvenlik getireceğiz.
Milattan sonra
Bu daha başlangıç!
Çemberi yardık!
Tanyeri ağarıyor.
Tam Miladın göbeğindeyiz.
Öncüleri İşçi Partisi’nde göreve çağırıyoruz.
Milletimize sesleniyoruz: İşçi Partisi’ne güvenin! Toplanın! Birleşin!
Türkiye’nin ufku açılmıştır.
Türk Milleti bağımsızlık, Özgürlük, aydınlık, esenlik yoluna girmiştir!
Bundan sonrası, Milattan sonradır.
http://www.aydinlikgazete.com/yazarlar/dogu-perincek/31667-dogu-perincek-milat-cemberi-yardik.html
                         
                       

                        

Yorumlar kapatıldı.