İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Soykırım yargısı yıkılıyor

İşçi Partisi, “Ermeni Soykırımı” yalanıyla Türkiye’ye karşı uygulanan kuşatmayı yarmak için mücadelesini sürdürüyor. İşçi Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, ön yargıların İsviçre’den yıkılmaya başladığını, bu dalganın Avrupa’ya yayılacağını söyledi. İşçi Partisi, “Ermeni Soykırımı” yalanıyla Türkiye’ye karşı uygulanan kuşatmaya karşı yoğun bir direniş sergilemeye devam ediyor. (Al birini vur ötekine. İş Perincek ailesine kaldı, işe bak.HYETERT)

İşçi Partisi Genel Sekreteri Doktor Serhan Bolluk, Perinçek’in “Soykırım” konusunda İsviçre’ye karşı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde kazandığı davanın İsviçre ve Avrupa’ daki yansımalarını değerlendirdi.
Bolluk, ön yargıların AİHM’ in Perinçek kararı ile İsviçre’den yıkılmaya başlandığını ve dalga dalga Avrupa’ya yayılıp devam edeceğini belirtti.
Bolluk İsviçre Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kanton Valais’de Eğitim Bakanı olan Oscar Freysinger’ in soykırım yasasıyla ilgili açıklamalarına da değindi.
Perinçek kararı ile 2015 yılını sözde soykırımın yüzüncü yıl dönümü ilan etme çabalarındaki Ermeni diasporasının girişimlerine büyük bir darbe vuruldu.
ulusalkanal.com.tr

Yorumlar kapatıldı.