İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul Kuyumcular Odası Seçimi

İstanbul Kuyumcu Esnaf ve Sanatkarları Odası seçimi 16 Ocak 2014  Perşembe günü (FKM) Fırat Kültür Merkezi’nde yapılacaktır. Başkan adayı Norayr İşler. (Norayr ve arkadaşlarına başarılar diliyoruz. HYETERT)

İKO İstanbul Kuyumcular Odası Seçimi
Bilindiği gibi İstanbul’da bulunan Kuyumcu, Gümüşçü ve buna bağlı esnafların bağlı olduğu bir oda vardır ve bunun adi da İstanbul Kuyumcu Esnaf ve Sanatkarları Odasıdır.
Söz konusu oda seçimleri dört yılda bir yapmaktadır. Bu yıl 16 Ocak 2014  Perşembe günü FKM Fırat Kültür Merkezi’nde, -Çemberlitaşta bulunan sinemaların üst katında-  yapılacaktır.
Söz konusu secime Başkan adayı olan Norayr İşler’i tanımanızı isterim ve bu nedenle resmini ve kısaca özgeçmişini sizlere anlatmak istedim, kimdir Norayr İşler?..
Norayr İşler  19/09/1968 Topkapi doğumludur, Topkapı Levon Vartuhyan İlköğretim okulunu bitirdikten sonra yani 11 yaşında mıhlayıcılık sanatını öğrenmek için Tavukpazarı’nda bulunan mıhlayıcı atölyemde yanıma çırak olarak verildi, yıllar onu çırak, kalfa derken ustalık mertebesine yükseltti ve  açmış olduğu atölyesinde mesleğini laiki ile iyi bir sanatkar olarak icra etti, ancak o iyi bir usta iyi bir sanatkar olduğu gibi iyi bir esnaftı mesleğinde yapılması gereken en iyi neyse onu yapmanın ve başarmanın azmi ile kurmuş oldu A Sentez ve sonrasında da Zela markaları ile mücevher üretimine başladı, derken işini toptancılığa ve sonrasında da Yurt içi ve Yurt Dışı Fuarlara katılarak Türkiye Mücevherciliğini ve buna bağlı olarak Ermeni ustalarının ülkelerine verdikleri sanatı en iyi şekilde Dünyaya tanıtmaya çalıştı ve takiben mağazasını da açarak perakende hizmeti de vermeye başladı.
Norayr İsler dört yıldır İKO’ da Başkan Vekili olarak görevini sürdürmektedir ve bu görev süresi sonlanırken bireysel olarak Başkan adaylığını açıklamış ve hazırlamış olduğu listede çalışma arkadaşlarından oluşan Yönetim Kurulu Asil Listesi ve MAVİ oy pusulaları ile secime hazır duruma gelmişlerdir.
Gurur kaynağımız olan Norayr İsler’i desteklemek ve çıkmış olduğu bu yolda yanında olmak da bize düşüyor sizlerden ricam tanıdığınız tanımadığınız tüm Kuyumculara oyu var veya yok Norayr’ı anlatmanız olacaktır önünüze çıkacak ilk Kuyumcuya Norayr’dan bahsetmeniz onu hedefe bir adım daha yaklaştıracaktır.
Saygılarımla.

Yorumlar kapatıldı.