İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenileri hedef göstermek küstahlıktır

Simon Daron
Ermenileri hedef göstermek küstahlıktır, Ermeni düşmanlığı herkesin bilinç altında var. Hamidiyeci-İttihatçı T.C. ırkçı zihniyeti, inkar, imha, asimilasyon, soykırım suç ittifakı devam ediyor… Sizler bu insanların kolundan tutun köyünden, memleketinden zoraki kovun, şimdide Ermeni diasporasını sanki uzaydanmış gelmiş gibi görün, her hangi Ermeni yazarlarını hedef göstererek bu sorumsuzluktan kurtulamazsınız…bizler yok olmadık,varız,var olacağız ve her yerdeyiz…. Her türden devşirmelere çağrımız Köklerinize dönün……

***
Ermenileri hedef göstermek küstahlıktır, Ermeni düşmanlığı herkesin bilinç altında var. Hamidiyeci-İttihatçı T.C. ırkçı zihniyeti, inkar, imha, asimilasyon, soykırım suç ittifakı devam ediyor.
Ermeni diasporası
Batı Ermenistan, Kilikya, Pontus, Anatolia, Trakya, Mezopotamya `da zoraki evlerinden, kasabasından, köyünden, tarlasından, toplu katliam, her türden işkence, tecavüz, zoraki asimilasyon, Soykırım mağduru ve tanıklarıdır . Sizler bu insanların kolundan tutun köyünden, memleketinden zoraki kovun, şimdide Ermeni diasporasını sanki uzaydanmış gelmiş gibi görün, her hangi Ermeni yazarlarını hedef göstererek bu sorumsuzluktan kurtulamazsınız.Ermeni Ulusu hiç bir zaman homojen bir toplum değildi.Ermeni Ulusu her zaman heterojen bir toplumdu,bilmeyen şunu iyi bilsinler….biz bitti demeden bu dava bitmez, hesabı sorulacak ve hesabı verilecektir….. bizler yok olmadık,varız,var olacağız ve her yerdeyiz….
Her türden devşirmelere çağrımız Köklerinize dönün……
Simon Daron

Gönderen: hrayr djoxq [darontci_simon@yahoo.de]

Yorumlar kapatıldı.