İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SİYAD’ın İlk Kadın Başkanı Alin Taşçıyan Oldu

Sinema Yazarları Derneği (SİYAD)’ın gerçekleşen son olağan genel kurul toplantısında alınan karar ile eleştirmen, sinema yazarı Alin Taşçıyan SİYAD başkanı olarak seçildi. Bir önceki yönetim grubunda başkanlık Tunca Arslan’a aitti. Dün Cezayir Restaurant’ta gerçekleşen toplantıya 90’ün üyeden 53’ü oylamaya katıldı.

***
SİYAD’ın gerçekleşen 10. Olağan Kurul Toplantısı’nda yapılan oylama sonucu Alin Taşçıyan derneğin başkanı olarak seçildi.
Alin Taşçıyan
Sinema Yazarları Derneği (SİYAD)’ın gerçekleşen son olağan genel kurul toplantısında alınan karar ile eleştirmen, sinema yazarı Alin Taşçıyan SİYAD başkanı olarak seçildi. Bir önceki yönetim grubunda başkanlık Tunca Arslan’a aitti. Dün Cezayir Restaurant’ta gerçekleşen toplantıya 90’ün üyeden 53’ü oylamaya katılım gösterdi.
Alin Taşçıyan’ın başkanlığında görev yapacak olan yönetim kurulu üyeleri ise Uğur Vardan, Melis Behlil, Deniz Yavuz ve Elif Tunca olarak belirlendi. Tunca Arslan’ın başkanlığındaki bir önceki yönetim kadrosunda ise Deniz Yavuz, Serdar Akbıyık, Senem Aytaç ve Melis Behlil’den oluşuyordu.

Yorumlar kapatıldı.