İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni de AKP’yi Ganimet Sayıyor

Fırsatı kaçırmadan ihanetten paylarına düşeni alabilmek için harekete geçenler kervanına Ermenistan da katıldı.AKP’nin varlığının vatan-millet düşmanlarını nasıl sevindirip amaçlarına ulaşmalarını sağladığını gören Ermenistan, payına düşeni alabilmek için harekete geçti. Erivan’ın yeni yol haritası 10 gün önce Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na iletildi. Buna göre Türkiye’nin Ermeni soykırım iftiralarını resmen tanıması, Ermenistan sınırının açılarak diplomatik ilişki kurulması ve işgal edilen Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ sorununda Ermeni tezlerinin kabulü için Türkiye’nin arabuluculuk yapması öngörülüyor.

BU şartların yol haritası olarak kabul edilip değerlendirilmeye alınmış olması bile Türkiye ve Türk milleti açısından ihanetin en katmerlisini oluşturuyor. Ancak, AKP’nin daha önce Türk kanı akıtmayı temsil eden Ermeni bayrağı altında maç seyretmesiyle başlayan süreç ve bugüne kadar yaptıklarıyla, bütün vatan-millet düşmanlarını ümitlendirip sevindirmesi, bu ihanet taleplerinin de kabul edilebileceğini gösteriyor.
 
Fırsatı kaçırmadan ihanetten paylarına düşeni alabilmek için harekete geçenler kervanına Ermenistan’da katıldı. AKP’nin varlığının vatan millet düşmanlarını nasıl sevindirip amaçlarına ulaşmalarını sağladığını gören Ermenistan, payına düşeni alabilmek için harekete geçti. Erivan’ın yeni yol haritası 10 gün önce Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na iletildi. Buna göre Türkiye’nin Ermeni soykırım iftiralarını resmen tanıması, Ermenistan sınırının açılarak diplomatik ilişki kurulması ve işgal edilen Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ sorununda Ermeni tezlerinin kabulü için Türkiye’nin arabuluculuk yapması öngörülüyor.
İDDİA ERMENİ GAZETESİNDEN GELDİ
Ermenistan’ın Türkiye ile ilişkileri normalleştirmek için Ankara’ya yeni bir yol haritası önerdiği ileri sürüldü. Ermenistan’da yayınlanan Aravot gazetesinin iddiasına göre, Erivan’ın yeni yol haritası on gün önce Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na şahsen iletildi. Aravot’a göre Ankara-Erivan ilişkilerinin normalleştirilmesi için önerilen yol haritası üç maddeden oluşuyor. Bu çerçevede ilk olarak Türkiye’nin Ermeni soykırım iftiralarını resmen tanıması öngörülüyor.
İkinci maddede Türk-Ermeni sınırının açılarak diplomatik ilişki kurulması gündemde.
Üçüncü madde ise, Ermenistan tarafından işgal edilen ve açık ve aleni bir soykırımla birlikte bir milyondan fazla insanın yerlerinden yurtlarından sürülmesine yol açan Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ sorununda Türkiye’nin arabuluculuk yapmasını öngörüyor.
Aravot gazetesi, Türkiye’nin söz konusu öneriye bakışının, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı toplantısı için Erivan’a gidecek olan Dışişleri Bakanı Davutoğlu tarafından Ermenistan Dışişleri Bakanı Edward Nalbandyan’a iletileceğini öne sürdü.
AKP SİCİLİ UYGUN 
Bu şartların yol haritası olarak kabul edilip değerlendirilmeye alınmış olması bile Türkiye ve Türk milleti açısından ihanetin en katmerlisini oluşturuyor. Ancak, AKP’nin daha önce Türk kanı akıtmayı temsil eden Ermeni bayrağı altında maç seyretmesiyle başlayan süreç ve bugüne kadar yaptıklarıyla bütün vatan millet düşmanlarını ümitlendirip sevindirmesi, bu ihanet taleplerinin de kabul edilebileceğini gösteriyor.

Yorumlar kapatıldı.