İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

«Civilitas» Fonu İstanbul’da da faaliyet gösterecek

«Civilitas» Fonu 18 Kasım’da 150 civarı konuğun katıldığı bir etkinlikle İstanbul’da faaliyete başladığını duyurdu. Fon’dan konuya ilişkin yapılan duyuruda «Civilitas» Fonunun Internet üzerinden  on-line yayın yapan tv kanalı  CivilNet’in 6 ayı aşkın bir süredir İstanbul’dan  yayın yaptığı, Fonun İstanbul’daki varlığının Ermeni toplumunun kültürel yaşamı, toplumsal kuruluşlar yanısıra resmi ve uluslararası çevrelere ilişkin temalar olmak üzere buradaki olayları derinlemesine ve düzenli aktarma olanağı sağlayacağı kaydedildi.

Osmanlı İmparatorluğu  ve Türkiye Cumhuriyetine Ermeni toplumunun katkıları ve bu mirasın aydınlatılması «Civilitas»ın ana faaliyet ekseninde olacak.
«Civilitas»ın İstanbul’daki çalışmalarını Fon Erivan Ofisi çalışanları gerçekleştirecek. «Civilitas» temsilcileri İstanbul’da gerçekleşen toplumsal etkinlilere katılacak, proje ve programlar sunacak, bunlar sadece «Civilitas» tarafından değil, aynı zamanda verimli işbirliği çabasında olan kurumlarca da hayata geçirilecek.
«Civilitas»ın çalışmaları Ermeni vakıf mallarından biri olan İstiklal Cad. Hıdivyal Palas’taki ofislerden yürütülecek.
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.