İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan’da «Sevgi Köprüsü» Müzikali için 200 milyon Dram tahsis edildi

Ermenistan’da Sayat-Nova’nın doğumunun 300. doğum yıl dönümü kutlamalar çerçevesinde  «Sevgi Köprüsü» Müzikali için 200 milyon Dram tahsis edildi. Etkinlik, tiyatro sanatının bu özgün dalının gelişimi yönünde bir adım teşkil etmekte. Etkinlik Ermenistan Kültür Bakanlığı desteğinde H. Paronyan Devlet Müzikal Komedi Tiyatrosu ve «Art Team» firması inisiyatifiyle hayata geçirilmekte.  Projenin başlıca partnörü Viva.Cell-MTS, inisiyatifin hayata geçirilmesi için 200 milyon Dram tahsis etti.

Projeye özel casting aracılığıyla seçilen genç icracılar yanısıra yetenekl ve prefösyönel sanatçılar da katılmakta. «Sevgi Köprüsü» Müzikalinin rejisörü Vahan Badalyan olup, müziği Armen Martirosyan, Ara Torosyan, Krist Manaryan ve Emma Asatryan’a ait. Müzikalin sözleri Emma Asatryan, Anita Hakhverdyan, Grigor Kokçyan, Krist Manaryan’a ait. Enstrumantasyon Ara Torosyan Ve Martin Mirzoyan. Sahne ressamı: Davit Minasyan.
Dansların sahnelenmei için Erivan’a tanınmış baletmayster, birçok müzikali sahneye kyan rejisör ve bale öğretmeni Valeri Arkhipov davet edildi.
Müzikal seyirciye sadece canlı icrayla sunulacak.
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.