İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul’da yaşlı Ermeni kadınlara saldırılarla itham edilen Nazaryan sansasyon açıklamalarda bulundu

İstanbul Samatya’daki evinde öldürülen Maritsa Küçük’ün (84) katil zanlısı olarak tutuklu bulunan Murat Nazaryan, bugün görülen duruşmada ifadesini değiştirerek, cinayeti üç kişinin işlediğini söyledi. Davayı takip eden avukatlardan Eren Keskin, Nazaryan’ın, ailesine “Ben konuşmaya korkuyorum, bunlar çok güçlü insanlar, beni öldürürler” dediğini açıkladı.

İstanbul’dan «Agos» gazetesinde yer alan haberde şunlar kaydedilmekte:
“Başından beri bu cinayetin bir kişi tarafından işlenmediğini düşünüyorduk” diyen Avukat Eren Keskin, “84 yaşında bir kadının, tüm kemikleri kırılacak şekilde dövülüp bıçaklanarak öldürülmesi nefret cinayeti olabileceği ihtimalini akıllara getiriyordu. Olayın bu boyutunun hep dosyada eksik kaldığını düşünüyorduk. Son gelen ekspertiz raporu başka bir şahsın varlığını da gösteriyor. Özellikle halıdaki kan örneklerinde başka bir DNA’ya daha rastlandığı belirtiliyor” dedi.
Bu bilgiyle olayın boyutunun değiştiğini ve tek bir kişinin cinayetin sorumlusu olmadığının netleştiğini ifade eden Keskin, şöyle devam etti: “Artık Murat Nazaryan’ın konuşması gerekiyor. Bugün verdiği ifadede üç kişinin kendisini zorla Maritsa Küçük’ün evine götürdüğünü ve parmağını keserek etrafa kan bulaştırdığını, aralarında konuşurken bu olaya hırsızlık süsü verip sıradan bir cinayete dönüştürmek istediklerini söyledi ama kişilerin kim olduklarını tarif etmedi.” 
Nazaryan’ın ailesine itirafta bulunduğunu söyleyen Keskin, “Ailesine verdiği bilgilerde ‘Ben konuşmaya korkuyorum, bunlar çok güçlü insanlar, beni öldürürler’ demiş. Nazaryan’ın ailesinin ve benim kanaatime göre, eğer Nazaryan bu cinayetin içindeyse de tek başına yapmadı. Bu durum giderek de netleşiyor” şeklinde konuştu. 
Fatih’e bağlı Samatya semtinde yıllardır tek başına yaşayan 84 yaşındaki Maritsa Küçük, 28 Aralık’ta evinde yedi yerinden bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş bir halde bulunmuştu.
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.