İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Art FromArmenia, Türk medyasının dikkat merkezinde

İstanbul’da 7-10 Kasım tarihlerinde Ermeni sanatçıların eserlerinin sergisi gerçekleştirilecek.Türkiye’den «Milliyet» gazetesinin verdiği  haberde şunlar kaydedilmekte : «Bölgesel sanatın keşfedilmesi ve Ermeni sanatçıların Türk sanatseverlerle buluşturulması amacıyla ilki 2010 senesinde gerçekleşen ve Contemporary İstanbul kapsamında büyük ilgi gören “Art From Armenia” sergisi, bu yıl yeni yapıtlarla tekrar yerli yabancı sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Yüzyıllar boyunca aynı topraklarda yaşadığımız Ermeni toplumuyla kültürlerimizin yanı sıra sanatanlayışlarımızın da ne kadar benzer olduğunu görebileceğiniz Art From Armenia sergisi, 07-10Kasım 2013 tarihleri asında İstanbul Kongre Merkezi B5 katında IKM302 no’lu standında sanatseverlerle buluşuyor.
“Art From Armenia” 4. yılında daha da zengin
Geçen senelerde gördüğü büyük ilgiden sonra “Art From Armenia” sergisi, bu sene Daron Mouradian, Vahram Davtian, Emil Kazaz, Armen Gevorgian, Ara Mikaelian, Ruben Grigorian ile çok daha renkli bir seçkiyle sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. »
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.