İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul Valiliği’nde Cumhuriyet Bayramlaşması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstanbul Valiliği’nde Cumhuriyet resepsiyonu düzenlendi… Kabul töreninde İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Fener Rum Patriği Bartholomeos, İstanbul Süryani Metropoliti Yusuf Çetin, Türkiye Musevilerinin hahambaşı İsak Haleva da hazır bulundu.

Resepsiyona askeri erkandan bürokrasiye, yabancı heyetlerden dini liderlere kadar yoğun bir katılım oldu.
Cumhuriyetin 90’ıncı kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, tebrikleri kabul etti. Valilik Kabul Salonu’nda gerçekleştirilen programa 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı ile kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, dini liderler ve yabancı ülke temsilcileri katıldı.
Kabul töreninde İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Fener Rum Patriği Bartholomeos, İstanbul Süryani Metropoliti Yusuf Çetin, Türkiye Musevilerinin hahambaşı İsak Haleva da hazır bulundu.
Tebrikleri kabul eden Vali Mutlu, daha sonra Vatan Caddesi’nde gerçekleştirilecek resmigeçit törenine katılmak üzere makamından ayrıldı.

Yorumlar kapatıldı.