İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Destek çağrısı: İstanbul’da yaşayan Suriyeli sığınmacılarla dayanışmaya çağırıyoruz!

30 Ekim Çarşamba günü 18.30’da, İstanbul’da zor şartlar altında yaşayan Suriyeli sığınmacılarla dayanışmak için neler yapabileceğimizi konuşacağımız bilgilendirme toplantısına ilgilenen herkesi bekliyoruz. Sosyal Değişim Derneği

Suriye’de çatışmalar  devam ederken ülkesini terk etmek zorunda kalan sığınmacı sayısı her geçen gün artıyor.  2011 yılından bu yana yaklaşık 2 milyon Suriyeli ülkesini terk ederek komşu ülkelere sığınmak mecburiyetinde bırakıldı. Türkiye’ye sığınan birçok sığınmacı gibi, İstanbul’da zor şartlar altında yaşayan Suriyeli sığınmacılar da yaşam mücadelesi veriyor. En temel insani ihtiyaçlara ulaşma konusunda sıkıntılar yaşıyorlar.
Sığınmacıların insani ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için kamu kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerine ve bireylere de önemli görevler düşüyor.
30 Ekim Çarşamba günü 18.30’da, İstanbul’da zor şartlar altında yaşayan Suriyeli sığınmacılarla dayanışmak için neler yapabileceğimizi konuşacağımız bilgilendirme toplantısına ilgilenen herkesi bekliyoruz.
Not: Toplantıda Göç-Der ve İnsan Hakları Derneği (İHD) İstanbul şubesinden arkadaşlar da bizimle olacaklar.
Sosyal Değişim Derneği
Tarih: 30 Ekim 2013, Çarşamba,
Saat: 18.30
Yer: Sosyal Değişim Derneği
Adres: Sarayarkası Sokak, No: 31/1, 34437 Gümüşsuyu – Beyoğlu, İstanbul
Tel: 0212-292 3439
İletişim için: Gonca Şahin, 0534-281 5659
» Önemli not: Yerimiz sınırlı olduğu için toplantıya katılmak isterseniz linkteki ön kayıt formunu doldurmanızı rica ediyoruz: http://goo.gl/FbupvE

Yorumlar kapatıldı.