İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Eylül Ayın Irkçısı: MHP’li İbrahim Çiftçi

ayin-ırkçısı-durdeDurDe’nin geleneksel “Ayın Irkçısı” seçimi sonuçlandı. Beş adayın yer aldığı oylama sonucunda Eylül Ayı Irkçısı, oyların yüzde 29’unu alan MHP’li İbrahim Çiftçi seçildi… İbrahim Çiftçi, Başbakan Erdoğan’ın açıkladığı demokratikleşme paketiyle ilgili ırkçı tweetler attı. “Roman enstitüsü eliyle kalifiye Çingeneler yetiştireceğiz. Ne mutlu bize. Böyle Başbakan isteyenin başına”. Çiftçi’nin biosunda da şunlar yazılı:“Türksüz bir dünyanın varlığını düşünmektense, o dünyanın Türklük tarafından batırılmasını daha uygun buluyorum. Bu fikre sahip olmaktan da gurur duyuyorum.”

***
 Oylama dağılımı ve daha geniş açıklama aşağıda yer almaktadır. “Ekim Ayı Irkçısı” oylaması ise Kasım ayı başında gerçekleşecektir. Önerilerinizi durde@durde.org adresine yollayabilirsiniz.
Verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.

DurDe
Eylül-ayı-ırkçısı-durde-2013
Eylül Ayı Irkçısı oylama sonuçları:
Ankara ve İstanbul’da Kürt işçilere saldıranlar % 24
Bursa valiliği % 14
Çanakkale’deki okul müdürü % 18
MHP’li İbrahim Çiftçi % 29
MHP’li Oktay Öztürk % 15
***
MHP’li İbrahim Çiftçi
MHP MYK üyesi İbrahim Çiftçi, Başbakan Erdoğan’ın açıkladığı demokratikleşme paketiyle ilgili ırkçı tweetler attı. “Roman enstitüsü eliyle kalifiye Çingeneler yetiştireceğiz. Ne mutlu bize. Böyle Başbakan isteyenin başına”
Çiftçi’nin biosunda da şunlar yazılı:
“Türksüz bir dünyanın varlığını düşünmektense, o dünyanın Türklük tarafından batırılmasını daha uygun buluyorum. Bu fikre sahip olmaktan da gurur duyuyorum.”
http://haber10.com/haber/419971/#.Uk61GdK-1Pn

Yorumlar kapatıldı.