İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Papa’dan ‘Ortadoğu için barış duası’ çağrısı

Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, inananları, Hazreti İsa’nın doğduğu topraklar olan Ortadoğu coğrafyasında barış için dua etmeye çağırdı. Katoliklerin ruhani lideri, “Sizi, barışın prensi Hazreti İsa’nın doğduğu topraklar olan Ortadoğuda,  Suriye’de, Irak’ta, Mısır’da, Lübnan’da ve kutsal topraklarda barış için dua etmeye çağırıyorum” dedi.

***
Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, inananları, Hazreti İsa’nın doğduğu topraklar olan Ortadoğu coğrafyasında barış için dua etmeye çağırdı.
Papa, her çarşamba yapılan genel oturumda yağmura rağmen Aziz Pietro Meydanı’nı dolduran yaklaşık 60 bin kişiye hitap etti.
Katoliklerin ruhani lideri, “Sizi, barışın prensi Hazreti İsa’nın doğduğu topraklar olan Ortadoğuda,  Suriye’de, Irak’ta, Mısır’da, Lübnan’da ve kutsal topraklarda barış için dua etmeye çağırıyorum” dedi.
Bu arada, Arjantinli Papa Franciscus, beynindeki kan pıhtılaşması nedeniyle operasyon geçiren Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez Kirchner’e ”geçmiş olsun” mesajı da gönderdi.
Papa, mesajında, dualarının birlikte olduğunu belirttiği Kirchner’in bir an önce iyileşmesi temennisinde bulundu.
AA

Yorumlar kapatıldı.