İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Romanlarla dayanışma için destek çağrısı: Romanlara yönelik ayrımcılık konusunda düzenlenecek bir etkinlik için gönüllülere çağrı

Uluslararası Romanlarla Dayanışma Etkinlikleri çerçevesinde 5-6 Ekim’de İstanbul’da düzenlenecek olan sürpriz bir müzikal etkinlik (flash-mob*) için gönüllülerin desteğine ihtiyaç var. Söz konusu etkinlik, Avrupa’nın 15 ülkesinde eş zamanlı olarak düzenlenecek etkinliklerin bir parçası olacak. Etkinliklerin amacı, Avrupa ve Türkiye’de Romanlara yönelik ayrımcılık konusunda farkındalık yaratmak ve konuya dikkat çekmek. Bir sokak gösterisi niteliğinde düzenlenecek olan etkinlikte, ünlü bir müzik grubunun solisti de yer alacak.

***
Sevgili Arkadaşlar,
Uluslararası Romanlarla Dayanışma Etkinlikleri çerçevesinde 5-6 Ekim’de İstanbul’da düzenlenecek olan sürpriz bir müzikal etkinlik (flash-mob*) için gönüllülerin desteğine ihtiyacımız var.
Söz konusu etkinlik, Avrupa’nın 15 ülkesinde eş zamanlı olarak düzenlenecek etkinliklerin bir parçası olacak. Etkinliklerin amacı, Avrupa ve Türkiye’de Romanlara yönelik ayrımcılık konusunda farkındalık yaratmak ve konuya dikkat çekmek.
Bir sokak gösterisi niteliğinde düzenlenecek olan etkinlikte, ünlü bir müzik grubunun solisti de yer alacak. Gönüllüler, solist ve Roman müzisyenler eşliğinde programın parçası olarak düzenleyeceğimiz gösteriye destek verecek, parçası olacak. Söz konusu etkinliğin yanı sıra, programda farklı etkinlikler de yer alacak.
Şayet konuya ilgi duyar ve destek vermek isterseniz, bu konuda gönüllülerle bilgi paylaşacağımız ve etkinlikleri birlikte nasıl daha etkin bir şekilde örgütleyeceğimize karar vereceğimiz toplantıya sizleri de bekleriz.
Sosyal Değişim Derneği ve Sıfır Ayrımcılık Derneği
Bilgilendirme ve Etkinlik Örgütleme Çalışma Grubu Toplantısı:
Tarih: 2 Ekim 2013, Çarşamba
Saat: 18.30
Yer: Sosyal Değişim Derneği
Adres: Saray Arkası Sokak, No: 31/1, Gümüşsuyu – Beyoğlu / İstanbul
İletişim için: Gonca Şahin, 0534-281 5659
#BirazdaRomanlariDinleyelim
Facebook etkinlik sayfası:
Uluslararası Romanlarla Dayanışma Etkinlikleri
https://www.facebook.com/events/551157734932104/
Nefret Suclari Duyuru [duyuru@sosyaldegisim.org]
Sosyal Değişim Derneği (Association for Social Change)
Saray Arkası Sokak, No: 31, Daire: 1, Gümüşsuyu – Beyoğlu
34437 Istanbul
Tel: +90-212-292 34 39
Fax: +90-212-292 45 50

Yorumlar kapatıldı.