İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Senatör Menéndez: ABD tarafından Ermeni Soykırımının tanınması zamanı geldi

ABD Senatosu üyesi Robert Menéndez, Los Angeles «Glendale Gençlik Merkezi»nde düzenlenen Ermenistan’ın Bağımsızlığının 22. Yıldönümü kutlamalarına katıldı… Senatör Menéndez: ABD tarafından Ermeni Soykırımının tanınması zamanı geldi. ABD Senatosu üyesi Robert Menéndez, ABD tarafından AB ve diğer 19 ülkeye katılarak Ermeni Soykırımının tanınması gerektiğini ifade ederek, Soykırıma ilişkin olarak ″Biz hatırlıyoruz″ dedi.

 ***
ABD Senatosu üyesi Robert Menéndez, Los Angeles «Glendale Gençlik Merkezi»nde düzenlenen Ermenistan’ın Bağımsızlığının 22. Yıldönümü kutlamalarına katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Senatör Menéndez, Ermeni halkının 1918 yılında elinde silahıyla yurdunu cesaretle savunduğunu hatırlattı, 70 yıllık Sovyet iktidarından sonra da  bir kez daha özgür yaşama iradesini ifade ettiğini belirtti.

«Asbarez»in verdiği bilgiye göre; Robert Menendez, ABD toplumsal yaşamında Ermeni toplumunun rolünü oldukça takdir ederek, Amerika Ermeni Davası Ofisinin Ermeni halkının adil çabaları ve haklarının korunması işindeki katkılarının altını çizdi.



News from Armenia – NEWS.am


Yorumlar kapatıldı.