İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sevan Nişanyan’dan Erdoğan’a ağır hakaretler

Nişanyan, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında bu sefer şu ifadeleri paylaştı: “Arkasında neresi var? İsrail var. Elimizde belgeleri var. 2011 seçimleri öncesinde Fransa’da yapılan bir oturumda, Adalet Bakanı ile bir entelektüel konuşuyor. O da Yahudi. Aynen şu ifadeyi kullanıyorlar: ‘Mısır’da Müslüman Kardeşler seçimi kazansa da kazanamayacaktır.’ Uygulama bu.” Böyle konuşan bir dangalağa, eğer taksi şoförü ise, onbeş dakika kadar tahammül edebilirsin. Hadi “hoşgörü” yapalım, yarım saat olsun. Bu adam onbuçuk senedir direksiyonda. Defetmenin vakti gelmedi mi?”

Daha önce İslam’a ve Peygamberimize hakaretler eden Ermeni yazar Sevan Nişanyan’ın hedefinde şimdi de Başbakan Erdoğan var. Sevan Nişanyan Başbakan Erdoğan’a ağır hakaretler etti.
Yazar Sevan Nişanyan, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, Başbakan Erdoğan’a hakaret içeren ifadelerle kinini kustu.
MAHKUMİYET YETMEDİ
Hz. Peygamber’e hakaretten mahkûm olan yazar Sevan Nişanyan, bu kez de Başbakan Erdoğan’a küfretti. Başbakan Erdoğan’ın Mısır’daki cuntacıların arkasında siyonistlerin olduğu yönündeki açıklamaları Sevan Nişanyan’ı çılgına çevirdi.
Başbakan’a, ‘dangalak’  gibi hakaret içerikli nitelemelerde bulunan Sevan Nişanyan, “Defetmenin vakti gelmedi mi?” diyerek de hakaretinin dozunu artırdı.
BAŞBAKAN’A AĞIR HAKARETLER
Nişanyan, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında bu sefer şu ifadeleri paylaştı:
“Arkasında neresi var? İsrail var. Elimizde belgeleri var. 2011 seçimleri öncesinde Fransa’da yapılan bir oturumda, Adalet Bakanı ile bir entelektüel konuşuyor. O da Yahudi. Aynen şu ifadeyi kullanıyorlar: ‘Mısır’da Müslüman Kardeşler seçimi kazansa da kazanamayacaktır.’ Uygulama bu.” Böyle konuşan bir dangalağa, eğer taksi şoförü ise, onbeş dakika kadar tahammül edebilirsin. Hadi “hoşgörü” yapalım, yarım saat olsun. Bu adam onbuçuk senedir direksiyonda. Defetmenin vakti gelmedi mi?”
CAMİDEN GERİ BİR YER Mİ VAR?
Twitter hesabında Müslüman Kardeşlerle de dalga geçen Nişanyan, “ister misin darbenin arkasında Ermenistan olsun” dedi. Hakaretlerinde sınır tanımayan Ermeni yazar, camilerden daha geri yerlerin olmadığını da söyleyerek de yine İslam’a olan kinini kustu.
Daha fazlasını oku: Sevan Nişanyan’dan Erdoğan’a ağır hakaretler – Cafesiyaset http://www.Cafesiyaset.com/sevan-nisanyandan-erdogana-agir-hakaretler_380366.html#ixzz2co8XWaOl
Follow us: @Rotahaber on Twitter | rotahaberr on Facebook

Yorumlar kapatıldı.